'Duyarsız bürokratlar, şampiyon çocuklar!'

Taşköprüspor Kulübü Başkanı Altan, basın açıklamasında bulunarak, başarılarının görülmediğini dile getirdi ve 'Duyarsız bürokratlar, şampiyon çocuklar!' ifadesini kullandı.

  • 1372
'Duyarsız bürokratlar, şampiyon çocuklar!'

Taşköprüspor Kulübü Başkanı Hüseyin Aytaç Altan, basın açıklamasında bulunarak, "Taşköpürüsporumuzda başarılar art arda geliyor, şükürler olsun ki her geçen gün tüm yaş kategorilerinde adını duyuran bir kulüp haline geldik." dedi.

Başkan Hüseyin Aytaç Altan, "Bu sezon 1. amatörde şampiyon olup, tarihimizde 2. kez BAL'a yükseldik. Bunu kutlayalım derken U-15 kategorisinde tarih yazarak grubumuzu 1. bitirip Zonguldak'taki Türkiye Şampiyonasında herkesin saygısını ve sevgisini kazanarak finalist olduk. Devamında U-13 kategorisinde grubumuzu nağmalup 1. bitirdik ve hepsini bu memleketin çocukları ile yaptık. Biz bunları yaparken ne yazık ki kafasını kuma gömmüş memleketin siyasetçi ve bürokratları bırakın bir şeye ihtiyacınız varmı diye sormayı tebrik etmekten bile imtina ediyorlar. Bizim bildiğimiz, gördüğümüz, duyduğumuz ülkenin her bölgesinde memleketin idari amirleri, ortada bir başarı bir gurur tablosu varsa hele ki 15 bin nüfuslu bir ilçenin kendi öz evlatları böyle bir başarı öyküsü yazmışsa tebrik edilir ama gelin görün ki bu başarılara rağmen kimse oralı bile değil, tebrik etmekten bile acizler." diye konuştu.

"Daha dün seçimlere girerken memleketin gençlerine, geleceklerine yön verecek işler yapacağız, memleketin gençlerine sahip çıkacağız, uyuşturucudan, kahve köşelerinden kurtaracağız diyerek bu çocukların ebeveyinlerinden oy isteyen ve o oylarla belediye başkanı seçilenlerden hiç ses yok." diyen Taşköprüspor Kulübü Başkanı Hüseyin Aytaç Altan şöyle devam etti:

"Kulüp olarak geçtiğimiz haftalarda hayırlı olsun ziyaretinde bulunduğumuz Belediye Başkanımız Taşköprüspor ile alakalı konuşmaya başladığımızda bize BAL'ı önceki dönem başkanlığında da istemediğini, BAL'ın gereksiz olduğunu, Taşköprü'nün BAL'ı kaldıramayacağını, takımın BAL'da olmasını tasarruf etmediğini dile getirdi. Bizde kendisine 'BAL dışında altyapı kategorilerinde destekçi olmakla ilgili tasarrufunuz olur mu?' diye sorduğumuzda ona da cevabı olumsuz oldu. Sadece lojistik olarak otobüs, minibüs desteğinde yardımcı olabilirim dedi. Ayrıca Taşköprüspor başta olmak üzere diğer seyahatler içinde kullanılmak üzere belediyeye hayırsever vatandaşlar tarafından alınan büyük otobüsteki Taşköprüspor arması ve yazıları da kaldırıldı.

Bu memleketin çocuklarının ebeveyinlerinden oy isteyen, gençlere elimizden geleni yapacağız diye meydanlarda vaatlerde bulunanlar bugün A takımdaki, U-13 ve U-15'deki başarıları görmezlikten gelmeye devam ediyorlar.

Gelelim başka bir önemli konuya, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız yıllar sonra tekrar Taşköprü İlçe Stadında kutlandı. Yıllardır olması gereken yıllar sonra yeniden gerçekleşti, çok da güzel bir kutlama oldu. Emeği geçenlere teşekkür ederiz ama gel gör ki, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda Taşköprüspor'un, Taşköprü'nün kendi öz evlatlarından derece yapmış kendi mahalli gruplarında birinci olmuş yetmemiş Türkiye Şampiyonasında son 22 takım arasına girmeye ramak kalmışken nasıl olur da bu çocuklar bu bayram programında yer almazlar bir teşekküre bir ödüle dahi layık görülmezler. Bu memleketin bu programı düzenleyen kurum ve kuruluş yetkilileri neredeler merak ediyoruz?

Velhasıl; Bu açıklamayı yapmamızın sebebi sizlerden bir şey beklediğimizden değil, sizin gerçek düşüncelerinizi, duyarsızlığınızı, siyasi ideolojilerinizi, siyasi çekişmelerinizi, samimiyetsizliğinizi, bu memleketin çocuklarına ve velilerine, Taşköprü halkına, Taşköprüspor taraftarına anlatmak ve bilgi vermek istediğimizdendir. Ayağınız göl, başınız pınar olsun. Kamuoyuna saygı ile duyurulur."