Eğitimde İşbirliği protokolü imzalandı

Kastamonu Milli Eğitim Müdürlüğü ile Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti arasında 'Eğitimde İş Birliği' protokolü imzalandı.

  • 376
Eğitimde İşbirliği protokolü imzalandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milli Eğitim Müdürlüğü makamında gerçekleşen imza töreninde Milli Eğitim Müdürü Cengiz Bahçacıoğlu ve Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Balcı, 13 maddeden oluşan “Eğitimde İş Birliği” protokolünü imzaladı.

Protokol ile; Kastamonu ili sınırları içerisinde yer alan Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı eğitim kurumlarında, eğitimin niteliği ile ilgili öncelikli olarak belirlenmiş alanlar başta olmak üzere, taraflarca uygun görülen tüm alanlarda, planlı çalışmalar yürüterek, özellikle öğrencilerin başarı seviyelerini yükseltecek olan tüm eğitim hizmetlerinin niteliğini artırmak hedefleniyor. Ayrıca yine ‘Eğitimde İş Birliği’ protokolü ile öğretmenlerin Kastamonu’da eğitim, öğretim ve yönetime yönelik faaliyetlerinin daha etkin tanıtılması ve duyurulması, eğitim alanında verilen hizmetlerin daha verimli gerçekleşmesi amacıyla çalıştay, konferans, panel, bilimsel, kültürel ve sosyal etkinlikler düzenlenmesi amaçlanıyor.

Milli Eğitim Müdürü Cengiz Bahçacıoğlu ve Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Balcı, eğitim kalitesinin artırılmasına katkı sağlayacak protokolün hayırlı olması temennisinde bulundu.