'Emeklilerimizin desteği de duası da bizimle'

AK Parti Kastamonu Belediye Başkan adayı Babaş, 'İçerisinde bulunduğumuz ekonomik şartların farkındayız, emeklilerimizin ciddi anlamda etkilendiğinin bilincindeyiz.' dedi.

  • 836
'Emeklilerimizin desteği de duası da bizimle'

AK Parti Kastamonu Belediye Başkan adayı Tahsin Babaş, emeklilerle bir araya geldi.

2024 Mahalli İdareler Seçimlerinin tüm Türkiye’de kilit kitlesi emekliler.

Emeklilerin açlık sınırının bile altında kalan maaşları dolayısıyla hükumete tepkili olduğu bilinen bir gerçek!

Öte yandan emeklilere yönelik çarpıcı projeleri ile dikkatleri üzerine çeken Tahsin Babaş’a emeklilerin yoğun ilgisi son derece çarpıcı.

Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Babaş, “Emeklilerimiz çalıştı, üretti, şehrimize de ülkemize de değer kattı. Zor zamanlarda birlik olmayı hep başardık, yine başaracağız, şimdi biz onların yanındayız.” dedi.

'Emeklilerimizin desteği de duası da bizimle'

Babaş, "Gerçek şu ki Kastamonu’da her 4 kişiden biri emekli. Türkiye’nin emekli nüfusu en çok şehirlerden biriyiz! İçerisinde bulunduğumuz ekonomik şartların farkındayız, bu koşullardan bilhassa emeklilerimizin ciddi anlamda etkilendiğinin bilincindeyiz. Bu zor zamanları hep birlikte aşacağız. Her bir insanımız bizim için çok değerli. Emeklilerimiz bizim için çok kıymetli. Başta ekonomik koşulları olmakla birlikte hayatın birçok alanında zorlandıklarını bilerek bütüncül bir bakış açısı ile çözüm ürettik. Her zaman birlikteyiz, hayatlarına eşlik ediyoruz, hemhal oluyoruz. Bunun yanı sıra profesyonel araştırmalar yaptırdık bunların sonuçlarına göre projeler hazırladık.

•    Evi olmayan emeklilerimiz için TOKİ ile birlikte sosyal konutlar yapacağız.

•    Emekliye su kademeli olarak %50 indirimli olacak.

•    65 yaş altı emeklimizin kent kartına aylık 60 binişlik halk otobüsü kontör yüklemesi yapacağız.

•    Emeklilerimizin ilk, orta ve lise öğrenimi gören çocuklarına kırtasiye desteği vereceğiz.

•    Emekli lokalleri yapacağız.

•    Deneyim paylaşım projesi ile onların tecrübelerini gençlere aktaracağı, hayata daha aktif katılmalarını sağlayacak çalışmalar yapacağız.

'Emeklilerimizin desteği de duası da bizimle'

Her fırsatta önemle üzerinde durduğumuz ve bizi güçlü kılan milletimizle kurduğumuz gönül bağı ile aşamayacağımız engel yok! 30 yıldır emek emek işlediğimiz gönül belediyeciliği bu, seçimden seçime oy isteyen olmadık bizler. Çaldığımız her kapının, girdiğimiz her hanenin içindeki sevinçte de kederde de birlikte olduk, seçimden önce gönülleri kazandık. Bakın burada nasıl bir teveccüh ve sevgi ile kucaklaştığımıza hepiniz tanık oldunuz. Emeklilerimizin desteği de duaları da bizimle.

Gönül bağı öyle kolay kopmaz, zaten bu bağı koparmaya da kimsenin gücü yetmez.

Emeklisi çalışanı, genci yaşlısı, kadını erkeği hep birlikte ortak hedefimiz Güçlü Türkiye Güçlü Kastamonu." diye konuştu.