En iyi bedava instagram video indirici 

Snaptube Instagram video indirici ile silinme riski olmadan bir videoyu akıllı telefonunuza kaydedebilirsiniz.

  • 8079
En iyi bedava instagram video indirici 

Dünyanın en büyük sosyal medya ağlarından biri olan Instagram aylık 1 milyar aktif kullanıcıyla menzilini her geçen gün artırmaktadır. Aylık yüzlerce saat vakit geçirdiğimiz uygulamada birçok içerik görebilir ve bunları kaydetmek isteyebiliriz. Bu noktada güvenilir bir Instagram video indirici işinize yarayacak ve istediğiniz videoları telefonunuzda depolama imkanı sunacaktır. Şarkı indir işlemi de yapabilirsiniz.

En iyi bedava instagram video indirici 

Instagram’ın sunduğu özelliklerden biri de gönderi kaydetme imkanıdır. Dileyen kullanıcılar beğendikleri bir gönderiyi daha sonra bakmak için kaydedebilir. Fakat bu kaydetme durumunda gönderi cihaza indirilmemektedir. Instagram hesap kısmından kaydedilenlere bakma izni verir. Fakat paylaşımı yapan kişi eğer gönderisini silerse kaydedilenler kısmından da kaldırılacaktır.

Fakat Snaptube Instagram video indirici bir videoyu sayesinde silinme riski olmadan akıllı telefonunuza kaydedebilirsiniz.

Güvenilir Instagram Video İndirme Programı

Videoyu indirirken telefonunuza virüs bulaşmasından korkmanıza hiç gerek yok. Tamamen güvenilir bir indirme programı olan Snaptube’da daha sonra izlemek isteyeceğiniz bir videoyu telefonunuzun hafızasına kaydedebilirsiniz. Böylece telefonunuzu sıfırlamadığınız ya da fabrika ayarlarına döndürmek istemediğiniz sürece videolar orada kalmaya devam edecektir. Bir yemek tarifi, ilginç bir video, komik bir hikaye ya da daha sonra arkadaşlarınıza göstermek istediğiniz herhangi bir gönderiyi telefonunuza kaydedebilirsiniz. Snaptube kullanarak müzik indir MP3 işlemi de yapabilirsiniz.

En iyi bedava instagram video indirici 

Elbette Snaptube’un sunduğu özellikler bununla da sınırlı kalmıyor. Sevilen video indirme uygulaması birçok farlı çözünürlük seçeneğini de bünyesinde barındırıyor. Yani sadece video indirme fırsatına değil, Instagram’da video indirirken görüntünün kalitesine de karar verebilirsiniz. Böylece mobil veri kullanırken veri tasarrufu sağlayabilir ve videonun kalitesinin daha düşük olmasını sağlayabilirsiniz.

Bununla beraber stabil bir internet bağlantısına sahip olduğunuz durumlarda görüntü kalitesi üst düzey olan videolar da indirebilirsiniz. Snaptube’un desteklediği çözünürlükler arasında 144p, 720p, 1080p HD, 2K HD ve 4K HD çözünürlükleri yeri alır.

Snaptube Instagram Video İndirici Nasıl Yüklenir?

Devasa sosyal medya platformunda video indirmenize fırsat tanıyan Snaptube birçok farklı uygulamayı desteklemektedir. Instagram’ın yanı sıra DailyMotion, Instagram, Facebook, 4shared, Vimeo, Twitter, TikTok, WhatsApp, MetaCafe, Vevo, Animeq ve Funnorydie’da gördüğünüz videoları da saniyeler içerisinde cihazınızın hafızasına kaydedebilirsiniz.

Aynı zamanda listelediğimiz uygulamalarda sadece video değil ses dosyaları indirebileceğinizi de belirtelim. Dilerseniz MP3 ya da M4A uzantılarına sahip ses dosyalarını da hiçbir ücret ödemeden indirebilirsiniz. Tamamen reklamsız ve ücretsiz bir uygulama olan Snaptube’da hesap oluşturmanıza gerek yoktur. E-posta ve şifre belirleme süreciyle uğraşmadan ve kendinizi yormadan dilediğiniz gönderiyi galerinize ekleyebilirsiniz. Video ve MP3 indirme programı olan Snaptube indirmek için aşağıdaki kolay adımları takip edebilirsiniz:

1. Akıllı telefonunuzun ayarlarını açın.
2. Güvenlik ve Gizlilik penceresine geçiş yapın. Buradaki ayarlar kısmından “bilinmeyen kaynaklardan uygulama yükleme” seçeneğini işaretleyin. Eğer bu ayarı bulamadıysanız Ayarlar penceresindeki arama kutucuğuna yazabilirsiniz.
3. Bilinmeyen kaynaklardan uygulama yükleme iznini verdikten sonra telefonunuza Google Play Store ve App Store gibi dijital uygulama mağazalarının haricinde uygulamalar yükleyebilirsiniz. 
4. Mobil tarayıcınızı açın ve aramaya Snaptube yazın.
5. Popüler Instagram video indiricisi resmi sitesine ulaşın.
6. Ana sayfada göreceğiniz Hemen indirin butonuna basın ve indirme sürecini başlatın.
7. Snaptube APK olarak telefonunuza inecektir. İndirme işlemi tamamlandıktan sonra telefonunuzun dosya tarayıcısını açın APK’yı bulun.
8. Üzerine dokunduktan sonra yükleme işleminin tamamlanmasını bekleyin.

Snaptube’ı telefonunuza başarıyla yüklediniz. Artık Instagram’da dahil olmak üzere yukarıda belirttiğimiz platformlarda vakit geçirirken video indirebilirsiniz. Bu uygulamalarda video indirmeye başlamadan önce Snaptube’ın arka planda sürekli olarak çalıştığından emin olmalısınız. Daha sonra videonun bağlantı adresini kopyalayıp indirici arayüzüne yapıştırabilirsiniz.

En iyi bedava instagram video indirici 

Arka planda çalışma durumunda uygulama otomatik olarak video indirme işlemi için onayınızı isteyecektir. Bu durumda kopyala-yapıştır işlemini uygulamanıza bile gerek kalmayacaktır.

Tanıtım yazısıdır.