Erişenli taekwondoculardan iki madalya

Anadolu Yıldızlar Ligi taekwondo grup müsabakalarına üç sporcu ile katılan Erişen Spor Kulübü üçte iki yaparak 2 bronz madalyanın sahibi oldu.

  • 5697
Erişenli taekwondoculardan iki madalya

Anadolu Yıldızlar Ligi'nde taekwondo grup müsabakaları 6-9 Nisan tarihleri arasında Karabük'te yapıldı.

Karabük Yeni Mahalle Spor Salonu'nda düzenlenen ve üç gün süren organizasyona, 10 ilden 300 sporcu katıldı.

Kastamonu'dan katılan Erişen Spor Kulübü sporcuları Selin Desdireci 37 kg'de, Elvan Tuğçe Çevik 33 kg'de, Elif Yağmur Akbıyık 41 kg'de yarıştı.

elvan tuğçe çevik

33 kg'de yarışan Elvan Tuğçe Çevik ile 41 kg'de yarışan Elif Yağmur Akbıyık üçüncü olarak bronz madalyanın sahipleri oldu.

Erişen Spor Kulübü Başkanı ve antrenörü Murat Şengül yaptığı açıklamada, "Sporcularımı tebrik ediyorum. İlimizi Anadolu Yıldızlar Ligi'nde temsil ettiler. Kastamonu olarak erkek ve bayan takımımızla katıldık. İl seçmesinde birinci olarak bu müsabakaya katılmaya hak kazanmışlardı. Bu grup müsabakası idi. Burada da hem erkek hem bayan takımımız sıralamaya girerek yarı final için önümüzdeki ay Erzurum ilinde yapılacak olan müsabakaya katılmaya hak kazandılar. İlimizi temsil edecek olan tüm sporcularımıza başarılar diliyorum" dedi.

elif yağmur akbıyık

Kulüp antrenörü Reyhan Şengül; "Sporcularımız daha yeniler, bilindiği üzere pandeminin araya girmesi nedeni ile iki yıldır maç yapamıyorlardı. Karabük'te güzel dereceler elde ettik. Bu yıl içerisinde yapılacak Türkiye Şampiyonalarında da iyi dereceler elde edeceğimize inanıyorum. Sporcularımı kutluyorum" dedi.

Kastamonu taekwondo erkek ve bayan takımı, önümüzdeki ay Erzurum'da yapılacak olan Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) yarı final müsabakalarında ilimizi temsil edecekler.

erişen spor kulübü toplu fotoğraf