Eski Bakan Kavaf'tan ilimizi ziyaret

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selma Aliye Kavaf 'Yerel basınımız, demokrasiyi yoğun bakımdan çıkartacak oksijen ünitesidir' dedi.

  • 2564
Eski Bakan Kavaf'tan ilimizi ziyaret

Bir dönem Aile Bakanı olarak görev yapan DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selma Aliye Kavaf, beraberindeki bir heyetle Kastamonu’ya geldi.

Program kapsamında Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti (KGC)’ni ziyaret eden Selma Aliye Kavaf, yerel basının önemine işaret ederek; “Yerel basınımız, demokrasiyi yoğun bakımdan çıkartacak oksijen ünitesidir” dedi.

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Yılmaz, eski bakan Kavaf ve beraberindeki heyete yerel basının sorunlarını aktardı.

Pandemi sürecinde yerel basının yeteri kadar desteklenmediğini ifade eden Yılmaz, yerel basının sorunlarının acil çözüm beklediğini kaydetti.

Kastamonu’da ve Gazeteciler Cemiyeti’nde bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Selma Aliye Kavaf, ziyaret sonunda anı defterini imzaladı.

Kavaf; “DEVA Partisi olarak Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ettik. Demokrasimizin can çekiştiği bu günlerde yerel basınımızın yaşatılmasını özgürlükler mücadelemizin çok önemli bir parçası olarak görüyoruz. Bu konudaki desteğimiz her daim devam edecektir. Ev sahipliğinden dolayı sayın Başkanımız ve üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyarete Genel Merkez’den Essum Aslan ve Hatice Dudu Özkal’ın yanı sıra İl Başkanı Cüneyt Cabacı, Merkez İlçe Başkanı Vedat Musaoğlu ile İl Başkan Yardımcısı Mustafa Günaydı’da katıldı.

KGC Başkanı Yılmaz, ziyaret anısına eski Bakan Kavaf’a 1921 tarihli İstiklal Marşı’nın yayınlandığı Kastamonu Açıksöz Gazetesi’nin bir nüshasını hediye etti.

eski bakan selma aliye kavaf