Fen Lisesi'nden 2 derece

Kastamonu Fen Lisesi öğrencileri, bölge sergisinde 1 ikincilik ve 1 üçüncülük alma başarısı gösterdi.

  • 1055
Fen Lisesi'nden 2 derece

TÜBİTAK 55. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Bölge Sergisine katılan Kastamonu Fen Lisesi öğrencileri, bölge sergilerinde kazandıkları 2 derece ile hem takdir topladı hem de gelecek yılların çalışmalarına öncülük etti.

04-07 Mart 2024 tarihleri arasında Tokat’ta gerçekleştirilen bölge sergilerinde jürinin önünde projelerini sunan Kastamonu Fen Lisesi öğrencileri, 1 ikincilik, 1 üçüncülük alma başarısı gösterdi.

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi 15 Temmuz Kongre ve Kültür Merkezi Milli İrade Salonu Taşlıçiftlik Kampüsünde gerçekleştirilen 55. TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında Kastamonu Fen Lisesi öğrencileri Muhammed Kutluhan Avanoğlu, Ecem Kaya ve Enver Emir Yılmaz, danışman öğretmenleri Esra Karataş Güler ile birlikte matematik alanında hazırladıkları "Paraboloid" isimli projeyle ikincilik; Ahmet Oğuz Sayır ve Mustafa Salih Sert, danışman öğretmenleri Ömer Faruk Kazel ile birlikte Türk Dili ve Edebiyatı alanında hazırladıkları "İmlatürk: Türkçe İmla Öğreticisi" adlı projeyle üçüncülük elde ettiler.

Öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik eder, bizlere yaşattıkları gurur ve başarı için teşekkür ederiz.