'FETÖ'nün kirli hesapları bozulmuştur'

TÜRKAV Kastamonu Şubesi Yönetim Kurulu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle basın açıklamasında bulundu. 'FETÖ'nün kirli hesapları bozulmuştur.'

  • 1820
'FETÖ'nün kirli hesapları bozulmuştur'

Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Kastamonu Şubesi Yönetim Kurulu tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle basın açıklamasında bulunuldu.

Açıklama şöyle denildi: "15 Temmuz 2016 gecesinde karanlık yüzlü kişilerce gerçekleştirilen ve hedefi ülkemizin bağımsızlık ateşinin söndürülmesi olan hain darbe girişimi aziz Türk milletinin feraseti ve üstün cesareti sayesinde püskürtülmüş ve FETÖ’nün kirli hesapları bozulmuştur.

Tarih boyunca hep içeriden karışıklıklar çıkarılarak ayağına pranga vurulmaya çalışılan Türk Milleti bu kirli oyunlara tarihte olduğu gibi yine prim vermemiş; fetihlerimizin ve zaferlerimizin intikamını almak için ellerini ovuşturan Türk düşmanlarına ve onların hain işbirlikçilerine gereken cevabı vermiştir.

15 Temmuz gecesi canlarını feda eden 251 vatan evladımızı ve bize bu vatanı emanet eden tüm şehitlerimizi saygıyla ve minnetle yâd ediyor, Cenab-ı Allah’tan rahmetler niyaz ediyoruz.

“Mefahiri Diniye, Mefahir-i Milliye, Sadakat-i Vataniye” sözünü kendine şiar edinmiş olan devletin asil evlatları dün olduğu gibi bugün de Türk düşmanlarına karşı dimdik ayaktadır ve ülkesini daha müreffeh bir hale getirmek için aynı ruh ve aynı inançla çalışmaya devam etmektedir."