Galatasaray-Kastamonuspor1966 Maçına Gidiyoruz!

Hayallar gerçeğe dönüşüyor!

  • 767
Galatasaray-Kastamonuspor1966 Maçına Gidiyoruz!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

ultrAslan Kastamonu İl Koordinatörü Mehmet Kayaçal; senelerdir; ilimizin profesyonel futbol liglerindeki tek takımı olan Kastamonuspor 1966'nın, Galatasaray ile; hem Kastamonu Gazi Stadyumu'nda, hem de Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Stadı'nda maç yapmasının hayalini kuruyorduk.

İlk hayalimiz bir ay önce gerçekleşti. Şimdi ikinci hayalimiz de gerçekleşmek üzere. Bizler de bu tarihi ana tanıklık etmek isteyen; hayatında bir kez bile Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Stadı'nı görmemiş olan tüm hemşehrilerimiz için Kastamonuspor1966 maçını büyük bir fırsat olarak görüyoruz. Hem hayatlarında ilk kez Galatasaray'ın stadını görecekler hem de bu heyecanı ilimizin takımının maçında yaşayacaklar. 

Bu vesileyle; ultrAslan'ın olduğu hemen kale arkasındaki 1.kat tribününden kombineler temin ettik. Galatasaray Passoligi olan ilimizdeki hemşehrilerimize, bu kombineleri devrederek maça götüreceğiz. İlimizi tribünde ve ekran başında temsil edeceğiz.

26 Ocak 2016 Salı günü 20:45'de oynanacak maç için; İstanbul'a ilk kez gelenleri, maçtan önce, tuttukları takımın tarihini kültürünü daha yakından öğrenmeleri için; Galatasaray Lisesi, Galatasaray Müzesi, Taksim Meydanı ve Beyoğlu İstiklal Caddesi'ndeki 11 Katlı Galatasaray mağazasını gezdireceğiz.

Bizimle birlikte maça gelmek isteyenler; 25 Ocak 2016 Pazartesi günü akşamına kadar bizlere ulaşabilirler. Maç için 26 Ocak 2016 Salı sabahı Saat 08:00'da Otogar Hilal Kafeterya önünden hareket edilecektir.

Galatasaray son 16'ya kalmayı garantilediği için; grubumuzdaki diğer maç berabere bittiği taktirde, Kastamonuspor 1966'nın turu geçmesi için galibiyet yeterli olacak.

Bu vesileyle Kastamonuspor1966'yı, Türkiye Kupası'ndaki başarılarından ötürü kutluyor ve; 2.Lig yolunda üstün başarılar diliyoruz. Liderlik koltuğunu da sezon sonuna kadar devam ettirmesini temenni ediyoruz.

Elimizden geldiğince, zamanımız el verdiğince de; senelerdir olduğu gibi sonuna kadar da destek olmaya devam edeceğimizi kamuoyuyla paylaşmak istiyoruz.

Kastamonuspor'a başarılar dileriz pankartımızın da sezon sonuna kadar tribündeki yerini alacağının da altını çizmek istiyoruz.

Son olarak Salı akşamı oynanacak olan kupa maçının dostane ve centilmence geçmesini temenni ediyorum. O günden sonra iki kulüp arasındaki diyalogların gelişmesine, dostluk köprüsünün oluşmasına, içtenlikle katkı sunacağımızı belirtmek istiyorum.