Gazeteciler Cemiyeti'nden iş birliği protokolü

Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti, Türk Basın Birliği ve Anadolu Basın Birliği'nden Özel Final Akademi Anadolu Lisesi ile iş birliği protokolü imzalandı.

  • 2620
Gazeteciler Cemiyeti'nden iş birliği protokolü

Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti (KGC), Türk Basın Birliği (TBB) ve Anadolu Basın Birliği (ABB) ile Erdem Yayıncılık Eğitim Sanayi Ticaret A.Ş. arasında iş birliği protokolü imzalandı.

Protokol kapsamında, Kastamonu Özel Final Akademi Anadolu Lisesi’ne kayıt yapılmak istendiğinde; KGC, TBB ve ABB üyelerine bin 500 TL indirim yapılması, Kastamonu Final Kurs Merkezi’ne kayıt yaptırmak istediğinde bin lira indirim yapılması ve verilecek olan test, dergi, kitap, sınav kitapçığı, deneme sınavı gibi dokümanlarda ücret muafiyeti sağlanması şeklinde protokol imzalandı.

İndirimden faydalanmak isteyen KGC, TBB ve ABB üyeleri, üyelik belgeleri ile kuruma başvuru yapabilecek.

Kurum Müdürü Mehmet Doğan ile imzalanan ortak protokole KGC adına Başkan Erkan Yılmaz, TBB adına Başkan Cengiz Muhziroğlu ve ABB adına Başkan Sabahattin Büyükoral imza attı.

KGC’yi ziyaret

Protokol, KGC hizmet binasında imzalandı. Kurum Müdürü Mehmet Doğan, beraberinde Özel Final Akademi Anadolu Lisesi Müdürü Öznur Alifişekoğlu ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Feray Yanık ile birlikte KGC’yi ziyaret etti.

Protokol imza töreninin ardından KGC anı defterini imzalayan Doğan şu cümleleri kaleme aldı: “Kökü Osmanlı Devletine dayanan Kastamonu basınını bir araya getiren Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etmekten büyük bir onur duydum. Bana bu fırsatı veren Cemiyet Başkanımız Erkan Yılmaz’a yürekten teşekkürlerimi sunuyor, başarılı hizmetlerinin devamını temenni ediyor, Cemiyet mensuplarına kolaylıklar diliyorum.”