Gazi ve şehit yakınlarına adaylık çağrısı!

Zafer Partisi Kastamonu İl Başkanı Osmanoğlu, gazi, gazi ve şehit yakınlarına Zafer Partisi Belediye Başkan adaylığı için çağrıda bulundu.

  • 756
Gazi ve şehit yakınlarına adaylık çağrısı!

Zafer Partisi Kastamonu İl Başkanı Dilek Osmanoğlu, belediye başkan adaylığı için gazi, gazi ve şehit yakınlarına çağrıda bulundu.

Osmanoğlu, "31 Mart tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimler, vatanımız ve milletimiz açısından büyük bir öneme sahiptir. Bu seçim, Kastamonu'nun Cumhuriyet'in ilk yıllarındaki değerini ve ekonomik potansiyelini tekrar kazanması için bir fırsat sunmaktadır." dedi.

Osmanoğlu, "Cumhuriyet’in ilk yıllarında büyük bir değer olan Kastamonu yıllar içerisinde sonradan il olan yerlerden bile ekonomik ve yatırım olarak gerisinde kalmıştır. Buna rağmen geçmişte yönetimde bulunanların başarılı olmuş gibi tekrar aday olması hemşehrilerimizde karşılık bulmayacaktır. Çünkü 'itibardan tasarruf olmaz' diyerek 'kamuda tasarruf' yapmayanların iş Kastamonu’ya yatırıma gelince 'maddi imkansızlıklar' diye bir bahane arkasına gizlenemez. Aynı şeyleri deneyerek farklı sonuç elde edilemez." diye konuştu.

"GERÇEKLEŞMEYEN SÖYLEMLERDEN BIKILDI"

Osmanoğlu, "Hemşehrilerimiz, esnaflarımız, şirketlerimiz, çiftçimiz, köylümüz, emeklilerimiz, gençlerimiz kredi ve kredi kartı borcu altında ezilmekte gelecek yıllarını ipotek ettirmektedir. Hemşehrilerimiz, gerçekleşmeyen söylemlerden bıkmış durumdadır. Her seçim öncesi yeni bir müjde açıklayıp seçim sonrası doğalgaz faturasını ödeyemeyen, ihtiyacı için kredi ve borç peşinde koşan milletimiz var. Yiyecekten, içecekten, giyecekten ve çocuklarının rızkından kısma durumuna gelen hemşehrilerimize para ile güç gösterisi yapmak iktidar ve muhalefetin milletimizden ne kadar uzak olduğunun kanıtıdır. Türkiye’nin karşılaştığı sorunları çözemeyen iktidar ve alternatif çözüm sunamayan muhalefet partilerinin kifayetsizliği ortadadır. Görsel ve yazılı basında yer alan söylemler, millet nezdinde her türlü sorunun çözümü açısından gerçekçi görülmemektedir." diye konuştu.

"PAHALILIĞI DURDURAMAYANLAR MİLLETİN DOSTU OLAMAZ"

Dilek Osmanoğlu, "'Bizler' ve 'onlar' ayrıştırmalarını felsefe olarak benimsemiş bir siyaset ile çözüm mümkün değildir. Enflasyonun mağdur ettiği kesimlerin gelirini artırmak için samimiyetle çalışma yapmak gereklidir. Kur korumalı hesap sahipleri zenginler ve yabancı sermayeli bankalar zengin edilmemeli Türk milleti desteklemelidir. Hayat pahalılığının mağdur ettiği kesimlerin gelirleri ve yaşam standartları mutlaka yükseltilmelidir. Hayat pahalılığını durdurmayan siyasiler ve yöneticiler, milletin dostu olamaz." diye konuştu.

"GAZİ, GAZİ VE ŞEHİT YAKINLARINA ADAYLIK İÇİN ÇAĞRIDA BULUNUYORUZ"

Osmanoğlu, "Zafer Partisi'nin önceliği ilimize katkı veren fedakâr esnaf, çiftçi ve sanatkârlar ile hak ettiği değeri görmeyen emekli ve asgari ücretin standart haline geldiği emekçilerimiz olacaktır. İşsizlik, atama bekleyen gençler, geleceğimizin teminatı umutsuz çocuklar kaderimiz olmayacaktır.

Milletin derdinden millet anlar. Kastamonu İl Başkanlığı olarak, Türk milletinin içerisinde olan vatanseverliğinden şüphe duymadığımız gazi, gazi ve şehit yakınlarına aday adaylıkları konusunda hiçbir ücret talep etmeden öncelik tanıyacağız. Bunun için Muharip Gaziler Derneği ve Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği’ni ziyaret ederek yönetimde göreve davet ettik.

Bu çağrımızı tüm gazi, şehit ve gazi yakınlarına iletiyor, onların yerel yönetimde söz sahibi olmalarını teşvik ediyoruz. Yerel seçimlerde vatanseverliğinden şüphe duymadığımız gazi, şehit ve gazi yakınlarına aday adaylıkları konusunda öncelik tanıyacağımızı beyan ediyoruz. Vatanı için kanını, canını vermiş kardeşlerimize olan bu borcumuzu yerine getirmek adına Zafer Partisi belediye yönetimlerinde neden siz olmayasınız? Mevcut durumdan şikâyet etmeyi bırakıp cesaret etmeye en çok sizin hakkınız var. Zafer Partisi belediye yönetimlerinde parası olanlar değil siz olmalısınız." diye konuştu.

Zafer Partisi Kastamonu İl Başkanı Dilek Osmanoğlu şöyle devam etti:

"Zafer Partisi, Türkiye için yeni bir başlangıca ve yerel yönetimlerde sorumluluk almaya ve yönetmeye hazır bir partidir. Yaşanan hayat pahalılığından, zamlardan ve geçim sıkıntısından kurtulmak için vatandaşlarımızı ve tüm Atatürk çizgisinde Türk Milliyetçilerini Zafer Partisi çatısı altında birleşmeye ve adaylarına destek vermeye davet ediyoruz. Kurtuluş savaşını kazananların temelini attığı çağdaş Türkiye’yi andımızı okuyamayanlar ile değil, vatanseverliğinden gurur duyanlar ile sürdüreceğiz."