'Gazozuna maç!'

Sitemiz köşe yazarı ve futbol antrenörü Emin Eğri'den maç kritiği. 'Gazozuna maç!'

  • 2391
'Gazozuna maç!'

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden GMG Kastamonuspor, sahasında Kırklarelispor'la karşı karşıya geldi.

Temsilcimiz GMG Kastamonuspor, Kırklarelispor'la 0-0 berabere kaldı.

Sitemiz köşe yazarı ve futbol antrenörü Emin Eğri, maçın kritiği yaptı.

Eğri, "Önceki Karacabey Belediyespor maçına göre hava iyi, seyirci sayısı da fazlaydı. İddialı bir maç olmadığını her futbol sever biliyordu ama geleceğine yatırım yapılması gereken, bunun için kendini gösterme arzusu, oyuncularda bu bilinç maalesef yoktu.

11. sıradaki Kırklarelispor 44 puana sahipken, 15. sıradaki takımımız GMGKSK ise 15. sırada ve 38 puan sahibiydi.

Her iki takımın da düşme ve play-off gibi derdi de olmayınca ne bir heyecan, ne bir mücadele, ne de maça asılma gibi düşünceleri yoktu.

İki ilki bu maçta yaşadık. İlk kez bir bayan hakem yönetti ve ilk kez gencecik oyuncumuz Alptekin Çaylı kaptan olarak sahaya çıktı.

Hoca takımı oldukça gençleştirmiş, istikbal vaad edenlere şans tanımıştı. Doğrusunu da yaptı. Ama görülen o ki bu takımda çok kişi gönderilecektir seneye şampiyonluğa oynayacaksak!

Benim gözlemlediğim kadarı ile 4 numara Ahmet Furkan Özcan, 15 numara İsmail Bilgin, 17 numara Bilal Soylu, 99 numara Ramazan Keskin, şampiyonluğa oynayan bir takımda kendilerine yer bulması çok ama çok zordur.

Kaptanımız olan genç yıldızımız bu gidişle erken sönecek! 'Ben bu işi biliyorum' havalarında olması kendisinin futbol sahalarından yedek kulübesine götürür!.. Bu dönem onun için tam piyasa yapma zamanıdır. Futboluna her maçta tecrübe katma ve başarısını artırma dönemidir. Hep öğrenme ve çalışma zihniyeti ile devam etmelidir.

Maça damga vuran pozisyon iki kez oldu, o da bizim pozisyonumuzdu. 11. DAKİKADA Burak kaleciyi de çalımla geçti ama son vuruşu acemice oldu. Diğeri 55. dakikada Yiğit Ali Bayrak (89) dengesiz vuruşunda topun üst direkten dönmesi kısa süreli bir heyecan yarattı.

Her iki takım da, kaybetsek de, kazansak da, berabere kalsak da fark etmez modunda bir oyun izlettirdiler bizlere.

Heyecansız bir maçın yazısını da bu kadar ifade edilmesi ile sonlandıralım. Sezon sonuna kadar izleyeceğiz, eleştiri ve tavsiyelerimizi yazacağız, taraftarlarımızın içeride ve dışarıda bilgilenmesine katkı vermeye devam edeceğiz.

Umutlar önümüzdeki sezona diyerek."