'Gençler hepimizin geleceği'

AK Parti Kastamonu Belediye Başkan adayı Babaş, 'Gençler hepimizin geleceği. Türkiye Yüzyılında Kastamonu gençlerin şehri olacak. Söz veriyoruz.' dedi.

  • 986
'Gençler hepimizin geleceği'

AK Parti Kastamonu Belediye Başkan adayı Tahsin Babaş, seçim çalışmalarını kurum ziyaretleri ile sürdürdü.

Gittiği her yerde projelerini anlatırken, onların önerilerini, görüşlerini de dikkatle dinleyen Babaş, ziyaretler sonrası açıklama yaptı.

"Türkiye Yüzyılında Kastamonu gençlerin şehri olacak. Söz veriyoruz"

Babaş, "Gençlerimiz çok önemli, onlar sadece geleceğimiz değil bu günümüzün de teminatı. Bütün projelerimizin ana eksenine onları koyduk. Eğer yürüdüğünüz yol zorluysa çok güçlü, güvenilir, pes etmeyen, yorulmayan yol arkadaşlarınız olmalı. İşte bu sebeple biz bütün çalışmalarımızı, gençler için değil gençlerle birlikte yapacağız. Muhteşem bir potansiyelleri, ışıl ışıl umutları, olağanüstü fikirleri, bitmek tükenmek bilmez enerjileri ile şehrimizin yarınlarını gençlerle birlikte inşa edeceğiz.
Gençlik Spor İl Müdürlüğümüzü ziyaret ederek gençlere dair projelerimizi anlattık, onların önerilerini dinledik. Spordan sanata, kültürden eğitime birçok hususta proje üzerine sohbet ettik. Personellerimiz de bizi hep güler yüz ve samimiyetle karşıladı, her birine şükranlarımızı sunuyoruz. Müşterek zeminimiz gençler olunca her konuda uzlaştık çünkü gençler hepimizin geleceğidir. Türkiye Yüzyılında Kastamonu gençlerin şehri olacak. Söz veriyoruz." dedi.

Babaş, "Kentimizin en önemli sorunu istihdam ve nitelikli iş gücü, bütün projelerimizi iki soruna çözüm bulacak şekilde çalıştık. Kurumların birlikte çalışmasına, güç birliğinin gücüne inanıyoruz. Hep birlikte el ele verdiğimiz zaman üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir sorun yoktur. İnsanımıza hizmet etmek, şehrimizin yarınlarına muhteşem eserler ve silinmez izler bırakmaya devam edeceğiz." dedi.

"İstihdam sorunu kalmayacak"

Babaş, "İŞKUR Kastamonu İl Müdürlüğümüzde şehrimizin istihdamını, eleman ihtiyacını ve bunlara yönelik çözüm önerilerimizi konuştuk, onların önerilerini aldık. İŞKUR ile çok güzel projeler yaparak şehrimizde hiçbir şekilde istihdam sorunu bırakmayacağız. Büyüyen Kastamonu için üreten bir nesil, üreten bir nesil için de çalışan bir sistem gereklidir. Biz sistemi oluşturacağız, şehrimizin tüm kaynaklarını etkin kullanarak birlikte başaracağız. İnanıyoruz." diye konuştu.

Babaş şöyle devam etti:

"Gittiğimiz her kurumda Kastamonu’muz için çalışan, insanımıza daha iyi hizmet için iş birliğine açık, ortak akla inan güzel insanlarımız var. Tapu Kadastro Bölge Müdürümüz ve kıymetli personeline içtenlikleri, samimi sohbetleri, değerli fikirleri için çok teşekkür ediyoruz. Şehrimizi biliyoruz, insanımızı çok iyi tanıyoruz, biz Kastamonu’yu çok seviyoruz. İnsanımıza hizmet etmek, şehrimizin yarınlarına muhteşem eserler ve silinmez izler bırakmaya devam edeceğiz."