Gazeteciler Cemiyeti Yönetimi Araç'ta Toplandı

Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, Ekim ayı toplantısını Araç ilçesinde gerçekleştirdi. Taşköprü, Tosya ve İnebolu ilçelerinin ardından dördüncü ilçe toplantısını Araç'ta yapan Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, ilçede...

  • 574
Gazeteciler Cemiyeti Yönetimi Araç'ta Toplandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, Ekim ayı toplantısını Araç ilçesinde gerçekleştirdi. Taşköprü, Tosya ve İnebolu ilçelerinin ardından dördüncü ilçe toplantısını Araç’ta yapan Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, ilçede ilk olarak Belediye Başkanı Mustafa Ayanoğlu’nu makamında ziyaret etti. Yönetim Kurulu Üyeleri daha sonra ilçede yayın yapan Araç Haber Gazetesi ve Bizim Araç Gazetesi’ne ziyarette bulundu.


Yönetim Kurulu toplantısında meslek içi sorunlar ele alındı, Cemiyet tarafından hayata geçirilmesi planlanan projeler masaya yatırıldı.


Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Yılmaz, görevlerinde ilk 6 ayı geride bıraktıklarını hatırlattı. Bu süre içerisinde Avrupa Birliği Bakanlığına proje sunduklarını, üç adet gazete çıkardıklarını ve birçok çalışmanın da startını verdiklerini söyleyen Yılmaz, önümüzdeki günlerde makam ziyaretlerini yapacaklarını belirtti.


Yılmaz, “Şuana kadar hep Cemiyet çalışmalarından ve üyelerimize yönelik ödevlerimizden bahsettik. Yakın bir süreçte Kastamonu gündemindeki konular üzerine de eğilen bir Cemiyet olma gerçeğini unutmamamız gerekiyor. Kastamonu gündeminde olan ve çözüm bekleyen birçok yatırım bulunmaktadır. Bu konularda yol gösterici çıkışlarımızla varlığımızı daha da hissettirmek istiyoruz. Elbette ki bunları tek başımıza yapmayacağız. Sizlerin desteği, sevgi ve güveniyle yapacağız. Başta siz çok değerli Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarım olmak üzere, her daim bizlere omuz veren ve yanımızda olan meslektaşlarımıza, üyelerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.