Vali Karadeniz'den yeni yıl mesajı

Kastamonu Valisi Yaşar Karadeniz, yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayımladı.

  • 526
Vali Karadeniz'den yeni yıl mesajı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Karadeniz, yayımladığı mesajında, birlik ve beraberlik içerisinde, geleceğe daha güvenle bakan, güçlü bir ülke olarak, yeni bir yıla girildiğini belirtti.

Kastamonu'nun 2018 yılında Türk Dünyası Kültür Başkentliğini üstleneceğini hatırlatan Karedeniz mesajının devamında şunları kaydetti:

"Yeni yılda da Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edecek olan şehrimizin ev sahipliğinde yapılacak olan kültür başkenti organizasyonunda yer alan ilimizin değerlerini Türk dünyasına tanıtacak olan etkinlikler, Kastamonu'muzun gelecek kuşaklarına bırakacağı en anlamlı miraslarından birisi olarak hafızalarda kalacaktır.  İlimizin her alanda gelişmesi, kalkınması ve daha yaşanılabilir bir kent haline gelmesi için yapılan çalışmalarımız, 2018 yılında da artarak devam edecek ve tüm yerel yönetimlerimizle kamu kurum ve kuruluşlarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla işbirliği içerisinde yeni hedeflere ulaşmaya, ilimizi yeni projeler ve yatırımlarla buluşturmaya çalışacağız. Hizmet etmekten gurur duyduğum evliyalar şehri ve şehitler diyarı Kastamonulu hemşehrilerimin yeni yılını en içten dileklerimle kutlar 2018 yılının sağlık, huzur ve başarı getirmesini dilerim. "