Gürsoy'dan adaylık açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi Cide İlçe Başkanı Tanıl Gürsoy, kendisi hakkında çıkan Cide Belediye Başkanlığına Aday Adayı olacak mı sorularına açıklık getirdi.

  • 572
Gürsoy'dan adaylık açıklaması
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tanıl Gürsoy tarafından yazılı olarak yapılan açıklamada Cide Belediye Başkanlığı için Aday Adaylığının söz konusu olamadığı belirtildi.

Gürsoy: "31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisinden Belediye Başkan Aday Adayı olmam konusunda destek ve önerilerde bulunan, layık gören ilçe içinde ve dışındaki tüm hemşehrilerime,dostlarıma sonsuz şükranlarımı sunarım.

Ancak içinde bulunduğumuz ülke koşulları altında Cide Belediye Başkanlığını partimizin kazanması konusunda halen yürütmekte olduğum ilçe başkanlığı görevime devam etmemin daha yararlı olacağı kanaatiyle belediye başkanlığı aday adaylığı müracaatında bulunmama kararı aldım.

Bu süreçte partimizden belediye başkan aday adayı olacak tüm arkadaşlarıma başarılar diler, seçimlerde partimizin adayı olarak belirlenecek arkadaşlarımızın da başarılı olması için gerekli destek ve çalışmaların tüm parti yönetimi halkımızla birlikte yapılacağı konusunda kararlı olduğumuzu kamuoyuna saygılarımla sunarım."

Cide CHP'de 19 Ekime kadar aday adaylarının kesinleşmesi bekleniyor.