Güvenci, sosyal tesislerde çalışanların sorunlarını dinledi

Bağımsız Kastamonu Belediye Başkan adayı Güvenci, kendilerince sorun ve şikayetleri olan sosyal tesisleri ziyaret ederek çalışanların sorunlarını dinledi.

  • 794
Güvenci, sosyal tesislerde çalışanların sorunlarını dinledi

Bağımsız Kastamonu Belediye Başkan adayı Erkan Güvenci, seçim ziyaretlerini sürdürüyor.

Güvenci, Kastamonu'daki sosyal tesisleri ziyareti sonrası açıklama yaptı.

"Bu yapıyı görmezden gelemez, duyarsız kalamazdım." diyen Güvenci, "Çoğumuzun bilmediği, ancak ilgiye muhtaç, kendilerince sorun ve şikayetleri olan sosyal tesisleri ziyaret ettim. Burada bulunan bir şekilde kaderini yaşayan insanların sorunlarını dinledim, çözüm noktasında yardımcı olacağıma dair kendilerine söz verdim. Takdir edersiniz ki bu konu basın aracılığıyla ahlaki anlamda genel olarak yayımlanacak bir sorun olmayıp, ilgili makam ve siyasetçilerimize bizatihi ileteceğim önemli konulardandır." dedi.

"Sıkıntılarına çare olacağız"

Bağımsız aday Güvenci, "Burada bulunan insanlarımız, bir başkan adayının kendilerini hatırlayıp hal hatır sorulmasından dolayı memnuniyetlerini belirterek teşekkür ettiler. Benim basın aracılığıyla duyuru yapmamdaki amaç, siyasilerin, adayların ve şehrimizin önde gelen sermaye gruplarının bilgileri olması ve bu vatandaşlardan da haberleri olması bakımından önem arz ediyor. Elime mikrofon alıp, anlı şanlı mekanlarda gösteri yapmak şu an benim için değişik tarihlerde gündeme getirmiş olduğum sorunlar gibi bu dert ve sıkıntıya da çare olmadan imkansızdır." diye konuştu.

"Bitirilmeyen iş kalmayacak"

Güvenci, "Benim dönemimde dokunulmayan sosyal doku, hatırı sorulmayan insan ve her alanda bitirilmeyen iş kalmayacağı diğer aday kardeşlerimden farklı olarak yönettiğim seçim sürecindeki yaptığım çalışmalarım ispat ve delilidir. Söylediğim gibi; dürüstlüğümle milletimi, sadakatimle devletimi arkama alacağım çıktığım bu yolda. Yüce Rabbim utandırmasın. Kimsenin son nefeste ne olacağı bilinmeyen şu imtihan dünyasında; eski isim yapmış, nam salmış bir kabadayının söylediği gibi; 'düşküne sahip çıkmazsan, düşersin.'" ifadelerini kullandı.

Bağımsız Kastamonu Belediye Başkan adayı Erkan Güvenci şöyle devam etti:

"Kardeşlerim; sözden anlamayanlara müzikle anlatmaya gayret ettim. Bundan da anlamayana zaten diyecek söz kalmamıştır. Bir umut Ozan Arif'in (Cennet Mekan) 'korkuyorum arkadaş' dizelerini sizlerin bilgi ve dikkatine sunuyorum."