'Güveni ve desteği boşa çıkarmayacağız'

MHP Kastamonu Belediye Başkan adayı Aydın, Sebze, Meyve ve Gıda Toptancı Sitesi esnafları ile buluştu. Aydın, 'Bize duyulan güveni ve desteği boşa çıkarmayacağız.' dedi.

  • 521
'Güveni ve desteği boşa çıkarmayacağız'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kastamonu Belediye Başkan adayı Yüksel Aydın, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

31 Mart 2024’te yapılacak mahalli idareler seçimleri öncesinde çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdüren MHP Kastamonu Belediye Başkan adayı Yüksel Aydın, toptancılar sitesi esnafları ile bir araya geldi.

Esnafların istek ve taleplerini dinleyen Aydın, hayata geçirmeyi planladığı projeleri hakkında bilgi verdi.

Esnaflarla çözümü beklenen sorunları konuşan Aydın, gelecek dönemde mevcut sorunların süratle çözüme kavuşacağını belirtti.

Sebze ve Meyve Hali'nin Kastamonu ticaretinde önemli bir paya sahip olduğunu ifade eden Yüksel Aydın, “Sabah erken saatlerde başlayan bu hareketlilik şehrimizin önemli ekonomik dinamiklerinden birini oluşturuyor. Bereketli topraklarımızın ürünlerine alın teri ile katkı sunan tüm üreticilerimize ve ürünleri vatandaşlarımıza ulaştıran esnaflarımıza teşekkür ediyor, tüm esnaflarımıza bereketli kazançlar diliyorum.” dedi.

Esnaflar tarafından anlatılan sorunların takipçisi olacaklarını ve mutlaka çözüme kavuşturacak adımlar atacaklarını belirten Aydın, “Projelerimiz hazır. Burada sabahın erken saatlerinden itibaren başlayan bir süreç var. Şehrimizin en ücra köşelerine kadar meyve ve sebzenin ulaştırılması konusunda önemli bir misyon, önemli bir görev ifa ediyorlar. Kastamonu’muz tarımsal potansiyeli oldukça yüksek bir şehir. Bu potansiyelinin artırılması gerekiyor. Kastamonu’nun değerlendirilmeyen tek bir dekar arazisinin kalmaması gerekiyor. Buraların en iyi şekilde değerlendirilmesi gerekiyor. Bunun için de bazı projelerimiz var. Tarımda, sanayide, kentleşmede altyapı ve ulaşımda hatta eğitimden, sanata ve kültüre kadar neler yapılması gerektiğine dair bir yol haritamızı hazırladık. 31 Mart'ta halkımızdan yetki aldığımızda bütün bu alanlarda topyekun bir seferberlik başlatacak ve şehrimizi kısa sürede bölgesinin cazibe merkezi haline getireceğiz inşallah.” diye konuştu.

Yeni dönemde toptancılar sitesi ile alakalı da proje hazırladıklarını ifade eden Aydın, “Toptancılar Sitesi ve hal esnaflarımızın beklentilerine karşılık olarak Belediye olarak biz de üzerimize düşeni yapacağız. Esnaflarımız ile görüşerek ya mevcut alanın baştan aşağı çağın şartlarına uygun rehabilite edilmesi ya da yeni bir toptancılar sitesi yapılması konusunda iki model üzerinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sabahın erken saatlerinde başlayıp vatandaşlarımıza sebze ve meyve ulaşımını sağlayan esnaflarımızın taleplerine elbette kayıtsız kalamayız. Şeffaf bir şekilde süreci yürüterek esnaflarımızın da desteği ile projemizi hayata geçireceğiz. Her zaman ifade ettiğimiz bir şey var. Biz yapacağız diyoruz. Ortak aklı her zaman ön planda tutuyoruz. Hal derneğimizle ortaklaşa oluşturulacak bir sistemle sorunları gidereceğiz. Sebze, Meyve ve Gıda Toptancı Sitesini de içine katan katılımcı anlayışla çözüm oluşturacağız. İşte o zaman temizliği, bakımı, güvenliği ve aydınlatması ile Sebze, Meyve ve Gıda Toptancı Sitesi, örnek bir site konumuna gelecektir.” şeklinde konuştu.

Hedeflerinin, her kesimin görüşünü alıp çözüm üretmek olduğunu vurgulayan Aydın, kendilerine gösterilen yoğun ilgi ve sevgiden dolayı büyük mutluluk duyduklarını dile getirerek, “Bize duyulan güveni ve desteği boşa çıkarmayacağız.” ifadelerini kullandı.