'Halkımızın tercihi Erdoğan'dan yana'

AK Parti Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekci, İnebolu ve Devrekani'de ziyaretlerde bulunarak, 'Halkımızın tercihi Erdoğan'dan yana.' dedi.

  • 1489
'Halkımızın tercihi Erdoğan'dan yana'

AK Parti Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekci Cumartesi günü İnebolu, Pazar günü Devrekani ilçelerinde temaslarda bulundu.

İnebolu ve Devrekani ziyaretlerini değerlendiren AK Parti Kastamonu Milletvekili Ekmekci, "Cumhurbaşkanı ikinci tur seçiminin de yoğun katılım ve demokrasi şenliği içinde geçeceğinden şüphemiz yok, halkımızın ilk tura göre daha yüksek oranda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceği sahada görülüyor." dedi.

Kurum ve esnaf ziyaretleri yapan Ekmekci, 28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci turu için çalışmalarını sürdürdü.

"Halkımızın tercihi Cumhurbaşkanımızdan yana"

İkinci tur seçiminin de tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de yüksek katılım ve demokrasi şenliği havasında geçeceğinden ve yine bir demokrasi deneyiminden başarı ile çıkılacağından şüphe duymadığını ifade eden Milletvekili Ekmekci, "Milletimizin olgunluğu her türlü takdire değer. Yine dünyaya örnek bir demokrasi deneyimi ile seçimden çıkacağız. İnebolu ve Devrekani temaslarımda halkımızın büyük oranda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan yana tercih kullanacağını gördüm. İnebolu’da İGM Başkanı Sayın Güray Parçal, Devrekani ziyaretimde Milletvekilimiz Sayın Hakkı Köylü ve partililerimizle birlikte temaslarda bulunduk. İlk tur seçim sonuçlarına göre çok daha üstte bir oranla seçimi Kastamonu’da tamamlayacağımıza inanıyorum. Milletimiz istikrardan yana. AK Parti’nin 21 yıllık iktidarı en önemli referansı. Geleceğe güvenle bakmanın adresi AK Parti. İttifak ortağı partilerimizle ilimizin dört bir yanında seçim çalışmamızı eksiksiz ve asla rehavete düşmeden sürdürüyoruz." dedi.

"İlçelerimizin kalkınma ve gelişme potansiyellerini yerel dinamiklerle masaya yatırıyoruz"

Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci turu için ziyaret ettiği ilçelerde yerel yönetim ve meslek odalarını da ziyaret eden Ekmekci, "28 Mayıs’ın ardından Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yeni kabine kurulacak. Kastamonu’nun ekonomik kalkınma ve sosyal gelişme kulvarlarındaki taleplerini hızla karşılamak için yola çıkacağız. Gittiğim ilçelerde esnaf ziyaretleri ile halkımızın nabzını tutuyorum, yerel yönetim ve meslek odalarını ziyaret ederek ilçenin potansiyellerini ve yol haritasını masaya yatırıyoruz. Her kurum ve kuruluştan talep dosyası istiyorum. Birlikte çalışacağız. Yerel dinamikler ile istişare, işbirliği ve imece içinde her ilçemizin yanında ve destekçisi olacağım." açıklamasında bulundu.