Hamzaoğlu'ndan Kastamonuspor açıklaması!

İş adamı ve siyasetçi Hayati Hamzaoğlu 'Hem belediye yönetiminden hem Kastamonuspor yönetiminden Kastamonu halkı açıklama bekliyor' dedi.

  • 11214
Hamzaoğlu'ndan Kastamonuspor açıklaması!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İşadamı ve siyasetçi Hayati Hamzaoğlu, Kastamonu halkının, Kastamonuspor ile ilgili geçmiş dönemde yapılan bağışlar ve takaslardan dolayı kulüp yönetiminden ve belediye yönetiminden açıklama beklediğini söyledi.

Sosyal medya hesabından bir değerlendirmede bulunan Hamzaoğlu şunları ifade etti:

"Bu memlekette söylenen ve yaşananlar aydınlanmadan kimse yeni bir şeyler söylemesin. Geçmiş dönemde Kastamonuspor’a yardım adı altında  satılan, takas edilen yüzlerce dönüm arsanın akıbeti, Kastamonuspor adına verilen imarlar net ortaya çıkmadan, bunlara karşı kimler neyi aldı, neyi verdi ortaya çıkmadan, kimlerin kaç TL bağış yaptığı netleşmeden vicdanlar rahat olmaz. Belediye, KSK adına kimlerden ne almış ne vermiş, KSK’nın hesabına bu paralar girmiş mi, girmemiş mi ortaya çıkıp kamuoyuna açıklanmazsa vicdanlar rahat olmaz. Geçmişte milyonlar bağışladıklarını iş adamları ve müteahhitler söylüyorlar. Bugün ise yönetim geçmişten milyonlarca borç kaldığını söylüyor. Hem belediye yönetiminden, hem Kastamonuspor yönetiminden Kastamonu halkı bu konuda müspet veya menfi açıklama bekliyor."