Hamzaoğlu 'Seçim Vaadi Değil, Devlet Sözü'

MHP Kastamonu Milletvekili Hayati Hamzaoğlu, seçim vaatlerinde bulunmadıklarını belirterek, devlet sözü verdiklerini söyledi.

  • 463
Hamzaoğlu 'Seçim Vaadi Değil, Devlet Sözü'
TAKİP ET Google News ile Takip Et


Hayati Hamzaoğlu, 7 Haziran’da yapılacak genel seçimler kapsamında Araç ilçesine bağlı İğdir köyünü ziyaret etti.

Burada vatandaşlarla ve esnaflarla bir araya gelen Hayati Hamzaoğlu, vatandaşların AK Parti iktidarına artık isyan eder hale geldiğini ifade ederek, çarenin MHP’de olduğunu ve ‘bizleri kurtarın’ diyen insanlarla karşılaştıklarını kaydetti.

İğdir köyünde MHP’nin seçim vaatlerinden de bahseden Hayati Hamzaoğlu, “Bizim iktidarımızda mazot 1,75 kuruş olacak. Bununla beraber gübre, tohum, kepek, yem gibi girdilerdeki KDV kaldırılacaktır. Çiftçimize ve hayvancılıkla uğraşan insanlarımıza her türlü desteği vereceğiz. Yeni işyeri açan esnaf ve sanatkarlarımızın kendi adlarına ödedikleri sigorta primlerinin yarısı 5 yıl süreyle devlet tarafından ödenecek. Küçük ve orta ölçekli esnaflarımızın yenileme amacıyla yapacakları makine, teçhizat ve donanım yatırımlarından KDV alınmayacak aynı zamanda KOSGEB kaynaklarından faizsiz olarak yararlanmaları sağlanacaktır. Esnaf ve sanatkarlarımıza hastalık ve ayakta tedavi süresince geçici iş görememezlik ödeneği verilecektir. Asgari ücreti 1400 TL yapacağız. Aynı zamanda emeklilerimize her yıl 2 defa olmak üzere asgari ücret tutarında emekli destek primi vereceğiz. Çalışmak zorunda olan emeklilerimizden sosyal güvenlik destek primi kesintisi yapmayacağız”

MHP’nin 46 yıllık bir parti olduğuna dikkat çeken Hayati Hamzaoğlu, “Bunlar seçim vaatleri değil, devlet sözüdür. Yapamayacağımız hiçbir şeyi vaat etmiyoruz” diye konuştu.

VEDAT YUNUS İKİZOĞLU (İHA)