Hayati İnanç, katılımcıları mest etti

Ünlü sunucu ve yazar Hayati İnanç, Kastamonu'da katılımcıları mest etti.

  • 2204
Hayati İnanç, katılımcıları mest etti

29. Uluslararası Hz. Pir Şeyh Şaban-ı Veli Kastamonu Evliyaları Anma Haftası programı kapsamında ünlü sunucu ve yazar Hayati İnanç "Can Veren Pervaneler" konulu konferans verdi.

Kastamonu Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen programda İnanç, katılımcıları mest etti.

Programda ayrıca, Kastamonu Enderun Hafızlar Topluluğu, Türk Tasavvuf Müziği eserlerini seslendirdi.

Hayati İnanç, katılımcıları mest etti

Programa katılan herkese teşekkür eden Hz. Pir Şeyh Şaban-ı Veli Kültür Vakfı Başkanı Mehmet Çiftçi, "Türkiye'mizin üstadı Hayati İnanç hocama, emeği ve katkısı geçen tüm herkese Vakfımız adına hoş geldiniz diyor ve teşekkür ediyorum. Şeyh Şaban-ı Veli ve Kastamonu Evliyaları Anma Haftası 1992 tarihinde başlamış olup 2019 yılına kadar kesintisiz devam etti. 2019 yılında bu etkinliğimizin 28'incisini yaptık. Bu süreçte araya pandemi girdi, camimizin restorasyonu girdi ve ülkemizde asrın felaketi olan depremi yaşadık. Bu nedenlerden dolayı 4 senedir etkinliklerimizi yapamadık. Ama bu sene inşallah Sayın Valimizin himayelerinde, resmi kurum ve kuruluşlarımızın destekleriyle bu programımızı gerçekleştiriyoruz. Valimize, Belediye Başkanımıza, Ticaret ve Sanayi Odamıza, Ticaret Borsamıza, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğine ve diğer katkı ve destek verenlere vakfımız adına ayrı ayrı teşekkür ediyoruz." dedi.

Hayati İnanç, katılımcıları mest etti

Kastamonu Enderun Hafızlar Topluluğu Başkanı Muhammed Feyzi İbrahimoğlu, "Enderun Hafızlar Topluluğu olarak bu gece sizlerle birlikte olacağız. İnşallah sizler için bizler için keyifli muhabbetli bir gece olur. Çok teşekkür ediyorum. Sağ olun, var olun." dedi.

Ünlü sunucu yazar Hayati İnanç, program sonunda yayımladığı eserlerinden alan vatandaşların kitaplarını imzaladı.

Kastamonu Valisi Meftun Dallı ve Vakıf Başkanı Mehmet Çiftçi tarafından program sonunda, Hayati İnanç'a ve Kastamonu Enderun Hafızlar Topluluğuna hediye takdim edildi.

Hayati İnanç, katılımcıları mest etti

Programa, Kastamonu Valisi Meftun Dallı, AK Parti Milletvekilleri Halil Uluay ve Fatma Serap Ekmekci, Hz. Pir Şeyh Şaban-ı Veli Kültür Vakfı Başkanı Mehmet Çiftçi, bazı kamu kurum ve kuruluşları müdürleri, siyasi parti temsilcileri, STK başkan ve yöneticileri, muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı.