Hayırseverlere Ramazan kolisi çağrısı!

Kastamonu Belediyesi, Kovid-19 salgını nedeniyle Halil İbrahim Sofrası kurulmayacağını duyurdu.

  • 677
Hayırseverlere Ramazan kolisi çağrısı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu Belediyesi her yıl Ramazan ayında kurduğu Halil İbrahim Sofraları’nın bu yıl Kovid-19 salgını nedeniyle kurulmayacağını duyurdu.

Hayırseverlerin destekleriyle Ramazan ayı boyunca Kastamonu Belediyesi hizmet binası yanında ve Kuzeykent Kapalı Pazar alanında hazırlanan iftar sofralarının yerini bu yıl yardım kolileri alacak.

Kastamonu Belediyesi yaptığı duyuruda; ihtiyaç sahiplerine Ramazan kolileri hazırlanacağını ve ihtiyaç sahiplerinin mağdur edilmeyeceğini duyurdu.

Ramazan kolilerine katkı yapmak isteyen hayırseverlere de çağrıda bulunulan açıklamada, Ramazan ayının paylaştıkça anlam kazandığı vurgusu yapılarak; "Kovid-19 salgınıyla mücadele edilen bu süreçte her zamankinden daha fazla ihtiyaç sahibimiz siz değerli hayırseverlerimizin yardımlarını bekliyor. Kastamonu, Kastamonu’ya yeter diyoruz ve Ramazan ayı boyunca aşın kaynamadığı ev olmaması adına Ramazan kolisi kampanyamızı başlatıyoruz. İftar çadırlarımızı kuramayacak olsak da gönül birlikteliğimizi hiçbir salgın engelleyemeyecektir. Kastamonu Belediyesi ve aziz hemşehrilerimiz dün olduğu gibi bugün de ihtiyaç sahipleri kardeşlerimize gereken desteği sağlayacaktır" denildi.

Birlikte güçlüyüz sloganıyla başlatılan kampanyaya destek vermek isteyen hayırseverler; 0544 826 65 09, 0542 284 86 66, 0542 522 63 29 ve 0542 485 67 30 nolu telefonlardan yetkililerle iletişime geçebilecek.