Hem 3 üniversite birden okudu hem de bölüm birincisi

Kastamonu'da 3 üniversite birden okuyan ve bölüm birincisi olan Tekirdağlı Gizem Öz, '3 üniversite birden okuyarak belki de bir ilke imza attım inşallah emeklerim boşa çıkmaz' dedi. 

  • 6448
Hem 3 üniversite birden okudu hem de bölüm birincisi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü, Kastamonu Üniversitesi Devrekani MYO’da Medya İletişim Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü ve Açık Öğretim Fakültesi Laborant ve Veteriner Sağlık Bölümü olmak üzere toplamda 3 üniversite birden okuyan Tekirdağlı Gizem Öz, “3 üniversite birden okuyarak belki de bir ilke imza attım inşallah emeklerim boşa çıkmaz” dedi.

“7/24 2 teker üzerindeydim”
Okuduğu üniversitelerden biri olan Kastamonu MYO Medya İletişim Pazarlama ve Reklamcılık Bölümünü birincilikle bitiren Tekirdağlı Öz, “Aslında bölüm birinciliğini beklemiyordum geceli gündüzlü okullarıma gittim ve çok çalıştım. Sabah Devrekani ilçesine gittim gece Kastamonu merkezdeki üniversiteme gittim. Yani 7/24 2 teker üzerindeydim. Bunun yanı sıra okuduğum Açık Öğretim Fakültesi derslerine çalıştım. Çok zor bir süreçten geçtim. Kastamonu Üniversitesi ve Açık Öğretim Fakültesini okurken neden bir üniversite daha okumayayım dedim tekrar sınava girip Kastamonu ilçesinde bulunan Devrekani MYO’yu kazandım. Bu süreçte ailemin de çok büyük destekleri oldu” şeklinde konuştu.

Kastamonu Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü ve Kastamonu Üniversitesi Devrekani MYO Medya İletişim Bölümlerinden bu yıl mezun olan Öz, “Tek gayem alttan ders bırakmamaktı şu sürece kadar hiç alttan derslerim olmadı son birkaç sınavım var inşallah onları da başarıyla geçerim diye çabalıyorum. 3 üniversite birden okuyarak belki de bir ilke imza attım inşallah emeklerim boşa çıkmaz. Okumayı çok seviyorum tek hedefim okumaktı. Bu dönem bittikten sonra yüksek lisans okumak istiyorum” diye konuştu.

Okulun gurur tablosuna eklendi
Kastamonu Üniversitesi Devrekani MYO Medya İletişim Bölümünün birincilikle bitiren Tekirdağlı Öz, okul yönetimi tarafından düzenlen mezuniyet töreninde ödüllendirilirken, Tekirdağlı üniversite öğrencisinin fotoğrafı Devrekani MYO’nun girişinde bulunan gurur tablosuna eklendi.