'Hemşehrilerimizi ev sahibi yapacağız'

AK Parti Kastamonu Belediye Başkan adayı Babaş, 'Toplu konut projelerimizle hemşehrilerimizi ev sahibi yapacağız.' dedi.

  • 829
'Hemşehrilerimizi ev sahibi yapacağız'

AK Parti Kastamonu Belediye Başkan adayı Tahsin Babaş, ev ziyaretleri sonrası yaptığı açıklamada, sosyal konut projeleri ve seçim çalışmalarına ilişkin bilgi verdi.

“Hemşehrilerimizi ev sahibi yapacağız”

Babaş, “Çaldığımız her kapının sıcacık bir tebessüm ve sevgiyle açılması bizim en güçlü motivasyon kaynaklarımızdan biri. Açılan her kapının gönül kapısı olduğunun bilinci ve hassasiyeti ile buradayız. Ülkemizin de şehrimizin de gündemi ekonomi, yani geçim! Zor zamanlardan geçiyoruz, bu şartları kolaylaştırmak adına sorumluluklarımız var. Bizi yuvalarında ağırlayan, içtenlikle duygu ve düşüncelerini paylaşan bütün hemşehrilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Önceliğimiz halkımızın gündemi, onların meseleleri bizim için çok önemli. Ev ziyaretlerimizde yoğun bir şekilde dile getirilen konuların başında konut sorunu geliyor. Toplu konut projelerimizle hemşehrilerimizi ev sahibi yapacağız. Emekli ve dar gelirli vatandaşlarımız başta olmak üzere hemşehrilerimizi sosyal konut projelerimiz ile ev sahibi yapacağız. Görev süremiz içerisinde sosyal konut alanında Türkiye'nin en başarılı belediyesi olmayı hedefliyoruz. Kastamonu bizim yuvamız, bu yuvayı konforlu hale getirmek, her bir insanımızın güvenle, huzur içerisinde, sağlıkla, afiyetle yaşamasını sağlamak en büyük sorumluluğumuz, bunun için büyük bir gayret ve özveri ile çalışıyoruz. Bizim insanımız her şeyin en iyisine layık." diye konuştu.

'Hemşehrilerimizi ev sahibi yapacağız'

"Topyekûn bir kalkınma hamlesini başlatacağız"

Babaş, "Biz bütün projelerimizin merkezine insanımızın refahını koyduk. Toplumun her kesiminin beklentisini ödev kabul edip, herkesi kucaklayan bir hizmet anlayışını benimsiyoruz. Topyekûn bir kalkınma hamlesini başlatacağız, bütün kaynaklarımızı, potansiyelimizi harekete geçirerek hep birlikte bu hedefe ulaşacağız. Ufku dar, sadece eleştiren, çözüm üretemeyen, bahane üreten, en küçük zorluğu bile çaresizce izlemeyi ilke edinmiş, çaresizliğe basiretsizliğe adeta ikna edilmiş insanların bizim hedeflerimizi anlamaması çok normal, biz büyük bir inanç ve inanmışlarla yürüyoruz bu yolları. Şükürler olsun ki yolumuzu aydınlatan, inancımıza inanç katan, her geçen gün sımsıkı kenetlenen, el ele verip her zorluğu aşan insanların çoğunlukta olduğu bir memleketiz. Şükürler olsun ki kader gayrete âşıktır deyip, aşkla yol alanların anlayışı hâkim. Hamdolsun, her zorlukta 'şimdi yıkılacaklar' diye el ovuşturanlar muvaffak olamadı ve olamayacak." diye konuştu.

AK Parti Kastamonu Belediye Başkan adayı Tahsin Babaş, şöyle devam etti:

"Bu kadim şehrin güzel insanları güzel yönetilmeyi, güzel günler yaşamayı hak ediyor. Başta ekonomi, işsizlik, göç olmak üzere sorunlarımız var, bunları aşabilecek güçlü bir potansiyelimiz de var. Bu bilinçle kalkınma hamlesi diyoruz. Biz Kastamonu’n gücüne ve güçlü yarınlarına inanıyoruz. Hep birlikte başaracağız."