'Hentbolun kızları'ndan destek mesajı

Türkiye Kadınlar Hentbol Süper Ligi'nde Kastamonu Belediyespor, sahasında konuk ettiği Eskişehir Anadolu Üniversitesini 32-27 yendi.

  • 3539
'Hentbolun kızları'ndan destek mesajı

Türkiye Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde Kastamonu Belediyespor, sahasında konuk ettiği Eskişehir Anadolu Üniversitesini 32-27 yendi. Karşılaşmanın ardından Kastamonu Belediyesporlu oyuncular, Belçika ile karşılaşacak Türkiye A Milli Hentbol Takımına başarı dileklerinde bulundu.

Türkiye Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde Kastamonu Belediyespor, Eskişehir Anadolu Üniversitesi maçı, Kastamonu Merkez Spor Salonunda oynandı.

“A Milli Takımımıza Belçika karşısında başarılar diliyoruz”

Karşılaşmanın ardından Kastamonu Belediyesporlu oyuncular, Türkiye A Milli Hentbol Takımına başarı dileklerinde bulunarak destek mesajı verdi.

Belçika ile karşılaşacak Türkiye A Milli Hentbol Takımının galibiyet kazanacağına inandıklarını söyleyen Kastamonu Belediyespor’un başarılı oyuncusu Betül Yılmaz, “Tribünlerde yerimizi alıp onları destekleyeceğiz. Umarız kazanan Milli Takımımız olur ve gruptan çıkma adına çok önemli 2 puanı alırlar. Tüm takımımız adına Milli Takımımıza başarılar diliyoruz” diye konuştu.

"Milli Takımımızın kalben yanındayız"

Kübra Sarıkaya ise, “Bugün ki maç beklediğimizden biraz daha zor oldu ama kazandık. Karşı tarafı da mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. Milli Takımımızın kalben yanındayız, inşallah güzel bir maç olur. Milli Takımımıza başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.