'Hilton Oteli'ni Kastamonu'ya Kazandırmak İstiyoruz'

Reysaş Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven ve Hilton Otelleri Başkan Yardımcısı Michael Collini, Belediye Başkanı Tahsin Babaş'ı ziyaret etti.

  • 1514
'Hilton Oteli'ni Kastamonu'ya Kazandırmak İstiyoruz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Reysaş Taşımacılık ve Lojistik Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven, Hilton Otelleri Başkan Yardımcısı ve Avrupa, Ortadoğu ve Afrika (EMEA) Sorumlusu Michael Collini ile birlikte Kastamonu’ya gelerek Belediye Başkanı Tahsin Babaş’ı ziyaret etti.

Daha önce uçağının zorunlu iniş yapması sebebiyle Kastamonu’ya gelen ve Tahsin Babaş ile yaptığı görüşme neticesinde Kastamonu’da bir otel yapma sözü veren Durmuş Döven, bu sefer Hilton Otelleri Başkan Yardımcısı Michael Collini ile birlikte Kastamonu’ya geldi. İlk olarak Vali Şehmus Günaydın’ı ziyaret eden Döven ve Collini, bu ziyaretlerinin ardından Belediye Başkanı Tahsin Babaş’ı ziyaret etti. Burada gerçekleştirilen görüşmelerin ardından Vali Şehmus Günaydın, Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Reysaş Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven ve Hilton Otelleri Başkan Yardımcısı Michael Collini şehir merkezinde Hilton Oteli’nin yapılması için önceden belirlenen arazilerde incelemelerde bulunmak üzere bir şehir turu yaptılar.

Konuyla ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Babaş; “Hilton Oteli’ni Kastamonu’ya kazandırmak için gerekli tüm girişimleri yapıyoruz. İnşallah dünya markası olan Hilton Otelleri’nin bir tanesi de ilimizde inşa edilecek. Tüm bu çalışmalarımızın sonucunda Hilton Oteli’ni çok büyük bir turizm potansiyeline sahip olan Kastamonu’ya kazandırmak istiyoruz” diye konuştu.

(KG)