Hizmet araçları için kurban kesildi

Araç Belediye Başkanlığı makine parkına kazandırılan hizmet araçları için kurban kesti.

  • 1093
Hizmet araçları için kurban kesildi

Araç ilçesinin sorunlarına daha hızlı ve etkili çözüm sunmak, kaliteli hizmet için çalışmalarına devam eden Araç Belediye Başkanlığı makine parkına kazandırılan hizmet araçları için tören düzenledi.

Araç Belediyesi İtfaiye Amirliği önünde düzenlenen törene; Araç Belediye Başkanı Satılmış Sarıkaya, Belediye Meclis Üyeleri Aziz Özelci, İrem Yasemin Savaş, Tevfik Demir Özdemir ve Yavuz Çapraz, Zabıta Amirliği personelleri ve İtfaiye Amirliği personelleri katıldı. Yapılan dua ve hep birlikte getirilen tekbirin ardından kurbanlık koç kesildi.

Araç Belediye Başkanı Satılmış Sarıkaya yaptığı açıklamada, “Araç Belediyesi olarak değerli hemşehrilerimize daha iyi ve kaliteli hizmet vermek için makine parkımıza yeni hizmet araçları eklemeye devam ediyoruz. Belediye hizmetlerinde kullanacağımız yeni araçlarımız ilçemize hayırlı uğurlu olsun. Ekiplerimize kazasız belasız çalışmalar diliyorum. Son zamanlarda yaşanan yangın felaketleri hepimizi derinden üzdü. Ülkemizdeki yangınların bir an önce söndürülmesini temenni ederken, bölgedeki vatandaşlarımıza da geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bu vesile ile bölgemizde de çıkan yangınlara anında müdahalede bulunarak özveriyle çalışan Belediyemiz İtfaiye Amirliği ekiplerine teşekkür ediyorum" dedi.