'İnşallah Çifte Şampiyonluk Kutlarız'

Belediye Başkanı Tahsin Babaş, futbolda Darıca Gençlerbirliği ve hentbolda Bursa Osmangazi maçlarının ardından önemli açıklamalarda bulundu.

  • 347
'İnşallah Çifte Şampiyonluk Kutlarız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Kastamonuspor’un sahasında Darıca Gençlerbirliği’ni 4-0 mağlup ettiği maçın ardından iddialı açıklamalar yaptı. Kastamonuspor’un farklı galip geldiği maç sonrasında değerlendirmelerde bulunan Babaş, rakiplerinin puan kaybettiği bu haftada alınan üç puanın şampiyonluk yolunda çok önemli olduğunu belirtti. Maçı 90 dakika boyunca tribünden takip eden Babaş; “Futbolcularımızı gösterdikleri performanstan dolayı tebrik ediyorum. Tribünleri dolduran taraftara ve bizlere, elde ettikleri galibiyet ile en güzel hediyeyi verdiler. Özellikle Niğde Belediyespor ve Beylerbeyispor’un puan kaybettikleri bu haftada alınan üç puan çok önemli. Elde ettiğimiz bu galibiyet ile emanet vermiş olduğumuz liderlik koltuğunu da yeniden aldık. İnşallah bu koltuğu sezon sonuna kadar bırakmayacağız. Bu yolun sonu şampiyonluk” dedi. Önümüzdeki hafta takımın Beylerbeyi deplasmanına gideceğini ve çok kritik bir maça çıkacağını da hatırlatan Babaş, şampiyonluk yolundaki en önemli ve zorlu maçlardan bir tanesine hazırlandıklarını söyledi. Beylerbeyi maçından mutlak üç puanla dönmek istediklerini de sözlerinde ifade eden Babaş; “Beylerbeyi deplasmanından da galibiyetle dönerek aradaki puan farkını açmak istiyoruz” dedi.

‘HENTBOL TAKIMIMIZ EMİN ADIMLARLA ZİRVEYE TIRMANIYOR’ 

Pazar Günü Kastamonu’da tam anlamıyla bir spor şöleni yaşandı. Kastamonuspor’un elde etti galibiyetin yanı sıra, Hentbol Bayanlar Süper Ligi’nde mücadele eden Kastamonu Belediyespor da kendi evinde farklı bir galibiyetin altına imza attı. Kastamonu Belediyespor Bayan Hentbol Takımı, Bursa Osmangazi Belediyespor’u konuk ettiği mücadeleden 44-34 galip ayrılırken, Belediye Başkanı Tahsin Babaş da mücadeleyi izledi. Hentbol takımının üst üste aldığı galibiyetlerden memnuniyet duyduğunu ifade eden Babaş; “Hentbol takımımız da son haftalarda aldığı galibiyetlerle Kastamonulu sporseverlerin yüzünü güldürüyor. Bu seri galibiyetlerle zirve yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Hem futbol takımımızın hem de hentbol takımımızın göstermiş olduğu bu başarılar, Kastamonu için çok değerli. Emin adımlarla zirveye tırmanıyoruz. Sezon sonunda inşallah çifte şampiyonluğu kutlarız” dedi.

(KG)