İnternet haber sitemize ziyaret

KGD Başkanı Sarı ve yönetim kurulu, haber sitemiz köşe yazarı Eğri, Milli Eğitim Müdürlüğü şefi Sarıbekiroğlu ve İnşaat Mühendisi Sarıbekiroğlu haber sitemizi ziyaret etti.

  • 1426
İnternet haber sitemize ziyaret

Bu hafta yeni yerine taşınarak faaliyetlerine devam eden internet haber sitemiz Kastamonu Güncel'i; Kastamonu Gazeteciler Derneği (KGD) Başkanı İzzet Sarı, yönetim kurulu ve üyeleri Murat Köse, Murat Kanber, Turgut Yılmaz, futbol antrenörü ve haber sitemiz köşe yazarı Emin Eğri, Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürlüğü İnşaat Emlak Hizmetleri Birimi Şefi Nadir Sarıbekiroğlu ve Sarıbekiroğlu İnşaat Ltd. Şti. sahibi İnşaat Mühendisi Ahmet Sarıbekiroğlu ziyaret etti.

İnternet haber sitemize ziyaret

İnternet haber sitemizin çalışmaları hakkında bilgi alan KGD Başkanı İzzet Sarı ve yönetim kurulu, köşe yazarımız Emin Eğri, Milli Eğitim Müdürlüğü şefi Nadir Sarıbekiroğlu ile İnşaat Mühendisi Ahmet Sarıbekiroğlu yeni yerimizin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Kastamonu Güncel internet haber sitemiz sahibi ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Murat Şengül, çalışmalarımızda başarı temennisi ile iyi dileklerde bulunan Kastamonu Gazeteciler Derneği Başkanı İzzet Sarı ve yönetim kurulumuza, köşe yazarımıza, şefimize ve mühendisimize ayrı ayrı teşekkür etti.