İsmailbey'de sevgi seli

AK Parti Kastamonu Belediye Başkan adayı Tahsin Babaş'ın mahalle toplantısı sevgi seline dönüştü.

  • 1013
İsmailbey'de sevgi seli

Mitingi aratmayan İsmailbey mahalle toplantısında Babaş, "İsmailbey mahallemizden dolmuş ve otobüs geçecek. Otobüsün ve dolmuşun girmediği mahallemiz kalmayacak." dedi.

Babaş, "Bu nasıl güzel bir karşılama, hep söylediğim gönül bağı bu işte gönlünüze sağlık, yüreğinize sağlık. Sevgili gençler, sevgili çocuklar sizleri çok seviyoruz, mahalle ziyaretini şenliğe dönüştürdünüz çok teşekkür ederim. Bu sevgi seli, bu coşku tarif edemediğim muhteşem bir duygu. Sevgili kardeşlerim, bizim insanımız her şeyin en güzelini hak ediyor. Sizlerin bu sevginize, coşkunuza ve desteğinize layık olacağım, söz veriyorum. Mahallede evinde oturan tek bir kişi dahi kalmamış, herkes burada ayaklarınıza sağlık, ne desek az ne kadar teşekkür etsek eksik kalır. İyi ki varsınız." diye konuştu.

Babaş, şöyle devam etti:

"Mahallemizin sorunlarını sizlerin beklentilerinizi dinlemeye, sizlerle hasbihal etmeye geldik. Bir kez daha en kalbi duygularımı sunuyorum bu şahane karşılama ve bu güzel kucaklaşma için, sağ olun var olun. Öncelikle şehir içi ulaşım meselesini çözeceğiz. Mahalleden otobüs de geçecek dolmuş da geçecek. Şehir merkezine kolaylıkla ulaşmanız için gerekli düzenlemeleri göreve gelir gelmez yapacağız.

Çocuklarımızın her birini yanaklarından öpüyorum. Her birinin istekleri şikayetleri var; en çok da parktan yana şikayetleri. Sevgili çocuklar bakın sizlere verdiğim sözü bir kez de buradan tekrar ediyorum, çeşit çeşit oyuncağın olduğu kocaman parklar yapacağız. Siz derslerinize iyi çalışın oyun zamanı için güvenle oynayacağınız parkları biz yapacağız.

Çocuklarımızın hayatını değiştirecek, geleceğe güvenle bakmalarını sağlayacak projelerimiz var; Robotik kodlama eğitiminden Yazılım OSB’ye çocuklarımızın yeteneklerine ve ilgilerine göre meslekler edinmelerini ve istihdamını sağlayacağız.

Gençlerimiz ve çocuklarımız yeter ki okusun, başarılı olsun. Biz her zaman sizlerin de onların da yanınızda olacağız. Bilhassa sevgili annelere sesleniyorum; sizlerin de çocuklarımızın da maddi manevi yanınızdayız. Şartların ağır olduğunun farkındayız, bu zor günleri hep birlikte atlatacağız, gönlünüzü ferah tutun. Sosyal yardımlar konusunu hassasiyetle sürdüreceğiz. Çocuklarımızın başarılı, mutlu, potansiyellerini faydalı bir şekilde kullanmaları için tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz. Sporda sanatta yetenekli gençlerimizi ulusal uluslararası müsabakalarda destekleyeceğiz.

İşsizlik tüm şehrimizin en temel sorunlarından biri sizlerin de şikayeti aynı. İstihdamı arttırmak için yatırımlara öncülük edeceğiz. Turizm başta olmak üzere geliştirdiğimiz projelerle şehrimizin bütün kaynaklarını harekete geçirip büyük bir kalkınma hamlesi başlatacağız. Kısa süre içerisinde kademeli olarak işsizlik meselesini çözeceğiz.

Mahallemizin en önemli sorunlarından biri konut meselesi, kentsel dönüşüm ile evlerinizi depreme dayanıklı, güvenli ve konforlu hale dönüştürmek. Göreve başlar başlamaz kentsel dönüşüm meselesini gündemimize alacağız. 6 Şubat depremi maalesef çok acı bir tecrübe oldu. Bundan sonra böylesine büyük acılar yaşamamak için önlem almak durumundayız. Kastamonu olarak depreme hazırlık hususunda yapmamız gereken çok iş var. Evlerimizi depreme dirençli-güçlü hale getireceğiz, eğitim ve bilgilendirme çalışmaları yapacağız, arama kurtarma ekibimizi güçlendireceğiz.

Sizlerin sevgisi, ilgisi, heyecanı gücümüze güç katıyor. Zor zamanlardan geçiyoruz, tam da böylesi zamanlarda sımsıkı kenetlenmeliyiz. Bu birlikteliği büyük bir coşku ile hissettirdiniz. Sizlerin desteği en büyük motivasyon kaynağımız. Her birinize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Biz kocaman bir aileyiz. Derdimiz de sevincimiz de Kastamonu. Birlikte başaracağız."