İstanbul'daki Devrekanililerden Öz'e tam destek 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Devrekani Belediye Başkan adayı Öz'e, İstanbul'daki Devrekanililerden tam destek geldi.

  • 521
İstanbul'daki Devrekanililerden Öz'e tam destek 

Milliyetçi Hareket Partisi Devrekani İlçe Başkanı ve yönetimi ile Belediye Meclis üyesi adaylarından oluşan ekibi ile birlikte İstanbul’a çıkarma yapan ve İstanbul’da yaşayan Devrekanili hemşehrilerini ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Devrekani Belediye Başkan adayı Kenan Öz, Devrekanili hemşehrileri tarafından sıcak bir şekilde karşılandı.

Dernek ziyaretleri ile hemşehrileriyle buluşan ve projelerini anlatan Kenan Öz, karşılaştığı samimiyet ve yoğun ilgi sonrasında, "Bizlere olan ilginizi ve samimiyetinizi hiç bir zaman unutmayacağız, projelerimize olan ilginizi ve desteğinizi karşılıksız bırakmayacağız, var gücümüzle Devrekani'miz için sizler için çalışacağız. Bizleri İstanbul’da evimizde hissettirdiniz, gösterdiğiniz misafirperverlik için ne söylesek azdır, projelerimize yapacaklarıma olan ilginiz ve desteğiniz bizleri çok mutlu etti, bu ilgi ve destek bizleri daha güzel günler için umutlandırdı, çok teşekkür ediyorum, hep birlikte elele verip Devrekanimizi güzel günlere taşıyacağımıza olan inancımız tamdır." diyerek gördüğü ilgi ve destek için teşekkür etti.

İstanbul'daki Devrekanililerden Öz'e tam destek 

Devrekani köy derneklerini, iş adamlarını ve esnafları ziyaret eden MHP Devrekani Belediye Başkan adayı Kenan Öz ve ekibinin son durağı Esenler Kültür Merkezi oldu.

Esenler Kültür Merkezi’nde yapılan Proje ve Aday Tanıtım toplantısına İçişleri, Çalışma ve Sosyal Güvenlik ve Devlet Eski Bakanı Murat Başesgioğlu, MHP Esenler İlçe Başkanı Hakan Özel ve diğer siyasilerin yanında KASİAD Genel Başkan Vekili Fikret Özkan, KASDER Eski Başkanı Derya Ovalıoğlu, KASDER Zeytinburnu, Esenler, Avcılar Şube başkanları, Bizim Kastamonulular Derneği Başkanı ve üyeleri, Devrekani derneklerinin başkan ve üyeleri ile çok sayıda Devrekanili katıldı.

Projelerini ve Belediye Meclis üyesi adaylarından oluşan ekibini anlatan Milliyetçi Hareket Partisi Devrekani Belediye Başkan Adayı Kenan Öz, "Devrekani'mizde işler sosyal medyadan göründüğü gibi değil, algıyla sosyal medyayla belediyecilik bizim işimiz değil, bizim bu kötü gidişi düzeltmemiz ayağı yere basan, gerçekçi projeleri hayata geçirmemiz lazım. İlçe olarak işsizlik, istihdam ve göç konusunda çok çalışmamız gerekiyor. Devrekani önceden ticaret merkezi ve uğrak bir yerdi, çevre ilçeler Devrekani’ye gelirdi, ilçemizde 3-4 tane banka vardı, şimdi ise öğleden sonra saat 3’te siftah yapan esnaflarımız var bizim bu durumu değiştirmemiz Devrekani'yi o eski güzel, canlı, hareketli günlerine kavuşturmamız gerekiyor. Bunu da insanımızı doğduğu yerde doyurarak yapacağız, ilçemize Organize Sanayi Bölgesi kazandırarak istihdamı, üretimi ve ticareti artıracağız. Bizim en çok önem verdiğimiz proje Organize Sanayi Bölgesi Projesidir. Bu sektörün paydaşlarıyla görüştük, yatırımcılarla görüştük gereken çalışmaları yaptık, şu an bile farklı sektörlerden fabrika kurma sözü aldık. Gençlerimize istihdam sağlamak geleceğe umutla bakmalarını sağlamak bizim en önemli vazifemizdir." diyerek Organize Sanayi Bölgesi Projesi hakkında hemşehrilerine müjdeli haber verdi.

Emeklilerin ve yaşlıların son dönemdeki sıkıntılarının farkında olduklarını bu konuda çalışmalar yaptıklarını belirten Öz, "Emeklilere ve yaşlılara yönelik projelerimiz hazır, hane geliri asgari ücretin altında olan emeklilerimizden su parası almayacağız, yılda 3 defa kira yardımı ve 3 defa alışveriş yardımı vereceğiz. Yaşlılarımızı da kendi haline bırakmayacağız, onlar bizim başımızın tacıdır. Yaşlı bakım hizmetlerini aktif şekilde hayata geçireceğiz. Yaşlılarımızın ihtiyaçlarını karşılayacağız." dedi.

Devrekani'nin sosyal tesisler anlamında çok eksiği olduğunu belirten Kenan Öz, Devrekani'ye yakışır, hemşehrilerine yakışır parklar ve sosyal tesisler yapacaklarını, atıl vaziyette kalan ve çalışma yapılmayan belediye otelini faaliyete geçireceklerini belirtti.

Hasta refakatçileri için konaklama yardımı ve cenaze yakınları için taziye evi de yapacaklarını belirten Kenan Öz, "Söyleyecek, yapacak çok şeyimiz var, 31 Mart’ta hemşehrilerimiz bize teveccüh gösterirse çok çalışağız, hep birlikte Devrekani'yi güzel günlere kavuşturacağız. Sayın Bakanımıza, derneklerimizin, STK’larımızın başkan ve üyelerine ve hemşehrilerime bizlere destekleri ve toplantılarımıza katılımları için teşekkür ediyorum, yerel seçimlerin hayırlara vesile olmasını diliyorum." diye konuştu.

Eski İçişleri, Çalışma ve Sosyal Güvenlik, Gençlik ve Spor ve Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, "Kenan kardeşimiz 30-35 yıllık tecrübesi olduğunu belirtti, kendini iyi yetiştirdi ve Allah için Araç’ta Cide’de hiç kimseden menfi bir laf gelmedi. Allah razı olsun görevini hakkıyla yerine getirmiş, yetişmiş bir kardeşimizdir. Aslında yerel yönetim anlamında bütün tecrübeyi kazanmış bir belediye başkan adayı. Bence Özel İdare Müdürlüğü Belediye Başkanlığından daha zordur. Yetişmiş bir belediye başkan adayımız var, projeler var, dernekler var herşey hazır. 31 Mart'ta Devrekani'mizin geleceği için bu genç ve tecrübeli ekibe destek olmamız gerekiyor, ben de bu genç kardeşlerimize destek olacağım." dedi.

Projelere ve Devrekani için yapılması gerekenlere de değinen Başesgioğlu, "Devrekani'yi cazibe merkezi haline getirmek için adayımız Kenan Öz’ün açıkladığı Organize Sanayi Bölgesi Projesini hayata geçirmemiz gerekiyor. Dünya bir değişim içinde bizim de bu değişime uyum sağlamamız lazım. Demokrasinin gelişmesi için, millet olarak birliğimizin ve beraberliğimizin devam etmesi için seçimlerin hayırlara vesile olmasını ve adaylarımıza başarılar diliyorum." diye konuştu.

Konuşmaların ardından aile fotoğrafı ile tamamlanan program Devrekanililerden tam not aldı.