'İstifam herhangi bir yere çekilmesin'

AK Parti Tosya İlçe Başkanı Dikişci, görevinden istifa etti. Dikişci, 'İstifam herhangi bir yere çekilmesin.' dedi.

  • 871
'İstifam herhangi bir yere çekilmesin'

AK Parti Tosya İlçe Başkanı Hasan Mete Dikişci, ilçe başkanlığı görevinden gönül birliğiyle aldıkları karar sonucunda istifa ettiğini açıkladı.

Sosya medya hesabından yaptığı açıklama şu ifadelere yer verdi:

"Sizlerin teveccühü ve desteğiyle çalışmaktan onur duyduğum AK Parti Tosya İlçe Başkanlığı görevimden gönül birliğiyle aldığımız karar sonucunda istifa ediyorum. Görev sürem boyunca, ilçemizin kalkınması ve refahı için büyük bir gayretle çalışmaya özen gösterdik. Projelerimiz ve hedeflerimiz doğrultusunda birçok başarı elde ettik. Birlikte yürüdüğümüz yolculuk boyunca desteklerini esirgemeyen başta Sayın Genel Başkanımıza, İl Başkanımıza ve tüm hemşehrilerimize teşekkürlerimi iletiyorum."

"İstifam herhangi bir yere çekilmesin"

Dikişci, "31 Mart seçimlerinde Tosya yine Ak Parti belediyeciliği ile taçlanacaktır. Herhangi bir şekilde benim istifam nedeniyle AK Parti'ye oy vermekten geri duracak can dostlarıma, eğer herhangi bir hakkım varsa hakkımı helal etmeyeceğimi de bilmenizi isterim. Biz AK sevdamız ile yola devam ediyoruz. Adayımız kim olursa, önceden de söyledim, şimdide söylüyorum, nefesimin yettiği yere kadar arkasındayım. Yönetimimiz ve yeni ilçe başkanımız bu görevi en iyi şekilde yapacaktır. 
AK Parti çalışıyor, Tosya kazanıyor." ifadelerini kullandı.