İYC'den Geleneksel Aşure Programı

İlim Yayma Cemiyeti Kastamonu Şubesi tarafından geleneksel Aşure Programı düzenlendi.

  • 1093
İYC'den Geleneksel Aşure Programı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlim Yayma Cemiyeti Kastamonu Şubesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Aşure Programı, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın, Ak Parti İl Başkanı Halil Uluay, İl Müftüsü Osman Aydın, Kurum Müdürleri, STK İl Temsilcileri, İlim Yayma Cemiyeti Üyeleri ve yurt öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Kuran-ı Kerim Tilaveti ile başlayan programda, İlim Yayma Cemiyeti Kastamonu Şube Başkanı Fatih Köse, İlim Yayma Cemiyeti Kastamonu Şubesi olarak ortaokul 5 ve 6. sınıflar ile lise 9 ve 10. sınıf öğrencilerine yönelik olarak İlim Yayma Cemiyeti Genel Merkezinin 11 ilde pilot uygulamaya geçeceği Marifet Okulunu Kasım ayı içerisinde Kastamonu’da da hayırseverlerimizin desteği ile hayata geçirmek istediklerini belirtti.

Türkiye İlahiyat Tedrisatına Destek Verenler Federasyonu (TİDEF) Genel Başkanı Mustafa Yelek’in EBSAD Genel Başkanı Şaban Karaköse’nin, İYC Genel Merkez Kurumsal Hizmetler Müdürü Zafer Hekimoğlu’nun da katıldığı programda, Manisa Din Eğitim Merkezi Müdürü İlahiyatçı-Eğitimci Hüseyin Öresin Muharrem Ayı ve Aşure Günü’nün önemi ile ilgili konferansı ve aşure ikramı ile program son buldu.

Haber Merkezi