İYİ Partili Yalçın, 'Pazartesiyi bekleyin'

İYİ Parti Belediye Başkan adayı Kadir Yalçın, 'Pazartesi gününü bekleyin, bomba açıklamalarımız olacak.' dedi.

  • 701
İYİ Partili Yalçın, 'Pazartesiyi bekleyin'

İYİ Parti Kastamonu Belediye Başkan adayı Kadir Yalçın, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti Kastamonu İl Başkanlığı, bir restoranda basın mensuplarının katıldığı iftar programı düzenledi.

Program sonrası açıklamalarda bulunan Belediye Başkan adayı Yalçın, "Pazartesi gününü bekleyin, bomba açıklamalarımız olacak." dedi.

"BELGELERİ İLE BİRLİKTE AÇIKLAYACAĞIZ"

Yalçın, "Belediye Başkan adayları konusunda elimizdeki belgelerle bildiklerimi açıklayacağım. Bu şehrin emin olunanını seçeceğiz. Bu makam vatandaşlarımızın çoluğunu çocuğunu, canını, malını, namusunu emanet ettiği makamdır. Biz şehrül emini seçerken adayları ona göre değerlendirmemiz lazım. Bu adayların eylemleri, düşünceleri, söylemleri nedir, halkımızın bunu bilmesi lazım. Bu konuda bizde gerekli çalışmalarımızı yapıyoruz. Pazartesi yapacağımız açıklamada adaylarla ilgili bomba açıklamaları duyacaksınız. İnsanımızın kandırılmasına müsaade etmeyeceğiz. 20 yıldır mevcut iktidar tarafından yapılan bu algı yönetimiyle bu hale geldik. Ülkeyi maalesef batırdılar. Kastamonu'muzu inşallah kurtaracağız, halkımızı bu konuda bilgilendirip aydınlatacağız. Pazartesiyi bekleyin. Kastamonu siyaseti de seçimi de yeni bir yön, yeni bir akış kazanacak." diye konuştu.

"KASTAMONU HALKI ADAYLARI EKSPERTİZE GÖTÜRSÜN"

İYİ Parti Kastamonu İl Başkanı Faruk Ataşalar, "Kastamonu, belediye başkanını seçerken onlardan şunu düşünmelerini istiyorum: İkinci el araba alırken nasıl ki arabayı ekspertize götürüyorsa kırığı, boyası var mı diye şanzımanına, motoruna baktırıyorsa, adayları da ekspertize götürsün. Nereden vuruğu var; Hanönü'den mi, Bozkurt'tan mı? Nereden bir hasar varsa baksınlar. Zaten yakında açığa çıkacak her şey. Adaylara bakmadan, ekspertize götürmeden oy kullanmamalarını rica ediyorum." diye konuştu.

Ataşalar şöyle devam etti:

"Biz Türk milliyetçisiyiz. Kastamonu’daki Suriyelilere belediye yardım ediyorsa, bilmiyorum edip etmediğini o yardımları keseceğiz. Marketleri var bakkalları var buralarda Arapça tabelalar var. Burası Türkiye Cumhuriyeti burada Arapça tabela olmaz. Kastamonu’da hiç olmaz. Burası milliyetçiliğin er meydanı, milliyetçiliğin er meydanı olduğu yerde o Arapça tabelaları kazandığımız gün indireceğiz. Burada buna müsaade etmeyeceğiz."

Programa, İYİ Parti Kastamonu Belediye Başkan adayı Kadir Yalçın, İl Başkanı Faruk Ataşalar, Merkez İlçe Başkanı Özgür Ergülenoğlu, parti teşkilatı üyeleri ile basın mensupları katıldı.