İzbeli'den yerel basına destek çağrısı

Kastamonu Ticaret Borsası Başkanı İzbeli, yerel basına destek çağrısında bulundu.

  • 972
İzbeli'den yerel basına destek çağrısı

Kastamonu Ticaret Borsası Başkanı Serdar İzbeli, Kastamonu Ticaret Borsası Ekim Ayı Meclis Toplantısında "Kastamonu yerel basınının yanındayız" mesajı verdi.

Yerel basının bir şehrin hafızası, gören gözü, duyan kulağı olduğunu belirten İzbeli, "Bizlerin faaliyetlerini duyuran basınımız yeni bir yola girmiş, onlarca gazeteci arkadaşımız mesleklerini sürdürebilmek adına dijital mecralarda yerini almıştır." dedi.

"İnternet haber sitelerimize sahip çıkalım"

İzbeli, "İnternet Haber Portalları yazılı basınla birlikte bizlerin daha hızlı haber almamızı sağlamakta, yeni gençlerimizi de basınımıza kazandırmaktadır. Yeni çıkan internet yasası, internet sitelerine resmi ilan alabilme imkanı sağlamış, şehrimizdeki yerel internet haber portallarımız da gerekli şartları sağlayarak bu yönde kuruluşlarını gerçekleştirmişlerdir. Yaşamaları ve Basın İlan Kurumu tarafından ilanların aktarılabilmesi için bazı şartları yerine getirmeleri gerekmektedir. Onlar haberleri ile üzerlerine düşeni yaparken, bize de o haberleri okuyarak gün içerisinde on bin tıklanma oranına ulaşmalarını sağlamaktır. Bu süreçte tüm borsa üyelerimizi, İstanbul’da yaşayan hemşehrilerimizi, vatandaşlarımızı yerel basınımızın yanında olmaya davet ediyorum." diye konuştu.

İzbeli şöyle devam etti:

"İnternet haber sitelerimizi aralarında hiçbir ayrım yapmadan ziyaret edelim. Kastamonu Ticaret Borsası olarak her zaman yerel basınımızın yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz."