Kadın girişimciler pazarlama eğitimi alıyor

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) 2017 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında, Dadaylı Girişimci Kadın Derneği üyesi kadın üreticiler ev ekonomilerine daha fazla katkı sağlamak amacıyla pazarlama ve satış eğitimi almaya başladı. 

  • 2017
Kadın girişimciler pazarlama eğitimi alıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dadaylı Kadın Girişimciler Derneği tarafından hazırlanan eğitim projesi ile derneğe üye kadınlar, ürettikleri el emeği ürünlerini değerlendirmek ve ev ekonomilerine daha fazla katkı sağlamak amacıyla e-ticaret ile pazarlama ve satış eğitimi alıyor. KUZKA Teknik Destek Programı kapsamında uygulanan eğitim ile Kastamonu’nun Daday ilçesinde el emeği üretim yapan kadınlar sertifikalı birer pazarlamacı olacaklar. Eğitim sonunda kendi ürünlerini internet üzerinden pazarlama imkanına kavuşacak kadın üreticiler, var olan potansiyellerini online ortamda ticarete dönüştürecekler.

Eğitimci Rana Kaptanoğlu tarafından verilen 4 günlük eğitimde Dadaylı girişimci kadınlara, pazarlamaya giriş, modern pazarlama anlayışı, ürün yaklaşımı, marka oluşturma, temel satış bilgileri ve e-ticaret ile ilgili konularda bilgiler veriliyor.

Teknik Destek Programı kapsamında KUZKA desteği ile düzenlenen eğitim ile Daday ilçesinde üretim yapan kadın girişimcilerin, e-ticaret yoluyla satış yapmaları, yeni müşteriler edinmeleri, ürün tanıtımını yapmaları ve satışlar sonucunda yüksek karlılık sağlamaları hedefleniyor.