'Kadın girişimciler ürettiklerini dünyaya satacak'

AK Parti Kastamonu Belediye Başkan adayı Babaş, 'Kastamonulu kadın girişimciler ürettiklerini dünyaya satacak.' dedi.

  • 1056
'Kadın girişimciler ürettiklerini dünyaya satacak'

Kadın girişimcilerle bir araya gelen AK Parti Kastamonu Belediye Başkan adayı Tahsin Babaş, "Kadın girişimciler yatırım desteği ve yeni nesil pazarlama imkânı sağlandığında sadece aile bütçesine değil şehrimizin ve ülkemizin ekonomisine değer katacak." dedi.

Ziyareti sırasında kadınların bilgi, beceri ve donanımları ile ticari hayatta da çok büyük başarılara imza attığına dikkat çeken Babaş, "Seçilir seçilmez kadın girişimcilere işletmelerini kurarken finansman ve dijital pazarlama imkânı sunan projeleri hayata geçireceğiz. Bununla birlikte markalaşma konusunda da destek vereceğiz. Kadını erkeği hep birlikte çalışıp üretip şehrimizi kalkındıracağız. Kadının dâhil olmadığı, yok sayıldığı her iş, her proje daha en başından yarımdır. Hayatın her alanında kadını erkeği, yaşlısı genci bütün vatandaşlarımızın huzur ve refah içinde olmasına özen göstereceğiz. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı, gençlerimizi yetiştirirken de şehrimize katma değer üretirken de hep yanınızda olacağız. Şehrimizi eğitimden iş hayatına, sosyal hayattan kültürel faaliyetlere hayatınızın her alanında huzurla ve güvenle yaşayacağınız bir kent haline getireceğiz. Kastamonu kadını bilinçli becerikli ve çalışkandır. Bütün bunları gerçekleştirmek için sizlerin desteği çok önemli bugüne kadar olduğu gibi gücümüze güç katacağınıza inancım tam." dedi.

Kadın girişimciler ürettiklerini dünyaya satacak

"Kastamonu dijitalin merkezi olacak"

Tahsin Babaş, gençlere yönelik projelerine ilişkin açıklamasında şunları söyledi:

"Bu çağın başat aktörü gençler, geçen asrın yöntemleri ile çağı yakalamak mümkün değil. Gençleri gerçekten tanımak için Z raporu adlı çalışmayı yaptırdık. Dünya büyük bir değişim geçiriyor, klasik siyaset anlayışının, buyurgan ebeveyn yaklaşımının onlar için hiç bir şey ifade etmediğini hepimiz görüyoruz. Gençlerin büyük bir ilgi ve heyecanla sahiplendiği Yazılım Organize Sanayi Bölgesi projesini hayata geçireceğiz. Hızla dijitalleşen dünyayı izlemek yerine bu alanda ihracat yapan şehir olacağız, dijitalin ve bilişim teknolojilerin kalbi Kastamonu’da atacak. Güncel çağın dinamiklerine uyumlanmış bir anlayış ile geliyoruz. Eğitim hayatından, sanatsal sportif faaliyetlere yönelik projelerimizle de gençlerimizin maddi manevi her zaman yanında olacağız.

Sevgili gençler sizi anlayan, yeteneklerinizi ve hayallerinizi destekleyen projelerimize sahip çıkıp 31 Mart'ta seçiminizi bizden yapacağınıza inanıyorum."

Kadın girişimciler ürettiklerini dünyaya satacak

"Kökten belediyecilik"

Tahsin Babaş; "Benim mesleğim belediyecilik, kökten belediyeciyim, şehrimi adım adım bilirim, insanımızı isim isim tanırım. Şehrimizin sorunlarını çözmekle kalmayıp, projelerimizle şehrimizi marka kent haline getireceğiz. Memleketin bütün koltuklarını kişisel kariyer planının bir aracı olarak görenlerin de bizim yaptığımız eser ve hizmetlerin hayalini dahi kuramayanların belediyecilik vizyonumuza erişmesi mümkün değil. Partimizin Gerçek Belediyecilik Vizyonu ile Kastamonu İçin Kökten Belediyecilik anlayışımızı harmanlayarak yepyeni bir vizyonla halkımıza hizmet etmek için biz hazırız. 31 Mart'ta halkımızın teveccühünü eser ve hizmet belediyeciliği ile taçlandıracağız. Kastamonu tarihi kültürel mirası ile kadim bir kent. Kadim bir kente hizmet etmek, tarihi dokusunu-eserlerini koruyup nesilden nesile aktarmak, güzelliklerini, değerlerini başka insanlara tanıtmak çok özel bir gayret ve büyük bir sorumluluktur." dedi.

Tahsin Babaş’ın, günün ilk saatlerinden gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden seçim çalışmalarına vatandaşların ilgisi oldukça yüksek. Gözlemlediğimiz kadarıyla Tahsin Babaş gençlerin kalbini çoktan fethetmiş.