'Kadınlarımız toplumun en etkili unsurudur'

Kastamonu Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Kapağan, 'Kadınlarımız toplumun en etkili, yönlendirici, birleştirici ve koruyucu unsurudur' dedi.

  • 1583
'Kadınlarımız toplumun en etkili unsurudur'

Kastamonu Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Kapağan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle adliyede ve cezaevinde görevli kadın personelleri ziyaret ederek günlerini kutladı ve karanfil takdim etti.

Başsavcı Kapağan gün nedeniyle yaptığı açıklamada; “Toplumun temeli aile, ailenin temel direği de gelecek nesillerimizin mimarı olan kadınlarımızdır. Toplumsal yaşamın her kademesinde önemli roller üstlenen, üstün fedakarlık duygusu içerisinde yaptıkları çalışmalarla kalkınmada da büyük pay sahibi olan kadınlarımız toplumun en etkili, yönlendirici, birleştirici ve koruyucu unsurudur. Yaşamımızın her anında varlıklarıyla bizleri onurlandıran, ihtiyacımız olduğunda desteklerini bizden esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren şehit ve gazi yakını kadınlarımız başta olmak üzere hakimlerimiz, savcılarımız, avukatlarımız, adalet personelimiz ve cezaevi personellerimiz ile tüm fedakar kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.