Karabacak'tan çarpıcı iddialar!

CHP İl Başkanı Karabacak, AK Parti İl Başkanı ve milletvekilleri üzerinden çarpıcı iddialarda bulundu.

  • 1306
Karabacak'tan çarpıcı iddialar!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Dilek İlke Karabacak, çarpıcı iddialarda bulunarak sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü 23 gündür sosyal medyasında sessizliğe gömüldü. Küstü mü, küstürdüler mi bilmiyorum. Anlaşılan işler istediği gibi gitmiyor. İl Başkanı görevini ise fiili olarak, ittifak yapılıp yapılmayacağından tutun da yerel seçim hedefine kadar tüm açıklamaları yapan AK Parti Milletvekili Halil Uluay yürütüyor.

Diğer yandan AK Parti Milletvekili Fatma Serap Ekmekci hakkında bazı iddialar ise üzülerek söylüyorum ki iş takipçiliği yaptığı ve eş zamanlı olarak eski partisi MHP'nin Merkez belediye başkan adayının kim olacağına katkı sunmaya çalıştığı yönünde. Meclis'in kapalı olduğu bütçe görüşmeleri esnasında Sayın Devlet Bahçeli ile görüşmelere aracılık etmeye çalıştığını da duyuyoruz. Eksik yaptıkları şey ise Kastamonu'nun ve milletin derdi ile dertlenmek. Kastamonu’yu seviyoruz. Kastamonu’yu bu anlayıştan çıkarıp insanlarımıza emek vermeye hazırlanıyoruz."