KASİAD heyetinin ziyaretleri sürüyor

KASİAD heyeti, Devrekani, Seydiler ve il merkezinde bir dizi ziyaretlerde bulunarak bilgi alış verişi yapıyor.

  • 934
KASİAD heyetinin ziyaretleri sürüyor

Kastamonulu Sanayici İş Adamları Derneği (KASİAD) yönetimi, Devrekani Organize Sanayi Bölgesi (OSB) çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Devrekani Belediye Başkanı makamında gerçekleştirilen brifing toplantısına, KASİAD Genel Başkanı Ayhan Aslan, Kastamonu Şube Başkanı Osman Kocadelioglu, Devrekani Sanayici İş Adamları Yardımlaşma Derneği Başkanı Mustafa Şensoy ve yönetim kurulu katıldı.

KASİAD ilk ziyareti, Seydiler Belediye Başkanı Mehmet Erdoğan'ın ev sahipliğinde gerçekleşen ve Seydiler OSB'de faaliyette bulunan iş adamlarına yaptı.

KASİAD heyeti, Kastamonu Valisi, Belediye Başkanı, Ticaret Odası, Ticaret Borsası, Entegre fabrikası ziyaretleri gerçekleştirecek.

KASİAD Kastamonu Şube Başkanlığı ev sahipliğinde Ticaret ve Sanayi Odasında "Bir olalım birlikte büyütelim" sloganıyla vali, belediye başkanı ve Kastamonu iş dünyasının katılımı ile toplantı gerçekleşecek.

Toplantıda 13-16 Aralık 2023 tarihinde İstanbul'da gerçekleştirilecek olan Kastexpo fuarı ile ilgili katılımcılara bilgiler aktarılacak.