KASMEK'ten muhteşem yeşilçam konseri

KASMEK Türk Sanat Müziği korosu kulakların pasını sildi. Muhteşem yeşilçam konseri

  • 3604
KASMEK'ten muhteşem yeşilçam konseri

Kastamonu Belediyesi Eğitim Merkezi Türk Sanat Müziği Korosu dün akşam Kastamonu Nikah ve Konferans Salonu’nda verdiği ilk konserde dinleyicilerin büyük beğenisini topladı.

Birbirinden özel ve güzel Yeşilçam’ın unutulmaz 15 eserini seslendiren Türk Sanat Müziği korosu kulakların pasını sildi.

Salonun tıklım tıklım dolduğu konser sonunda Kastamonu Belediyesi Eğitim Merkezi Türk Sanat Müziği Korosu’nun performansı ayakta alkışlandı.

Koro Şefi Canan Gökmen Pirci'nin yönetiminde Kastamonu Belediyesi Eğitim Merkezi Türk Sanat Müziği Korosu, Ömrümce Hep Adım Adım, Bırakma Ellerimi, Seven Ne Yapmaz, Bu Kadar Yürekten, Ben Kalender Meşrebim, Sevemedim Kara Gözlüm, Oyun Bitti, Aşkınla Yana Yana, Dargın Ayrılmayalım, Ben Seni Unutmak İçin, Mavi Boncuk, Rüyalar Gerçek Olsa, Nasıl Geçti Habersiz, Dünya Handır Han İçinde, Aşkım Bahardı, Sevil Neşelen, Bu Ne Dünya Kardeşim ve Senden Başka eserlerini seslendirdiler.

Konserin ardından açıklamalar yapan Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, kısa sürede üst düzey bir performans ile izleyicilerin karşısına çıkan Türk Sanat Müziği korosunu tebrik etti.

Vidinlioğlu; “Gerçekten muhteşemdiniz. Burada çok ciddi bir kalabalık olduğunu görüyorum. İnşallah en kısa sürede bu konseri tekrarlarız. Bu kadar kısa sürede muhteşem bir performansa ulaşan koromuzu tebrik ediyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Kulaklarımızın pasını sildiniz. Şehrimiz her halde ikinci bir koroya kavuşmuş oldu. Bu tarz konserlerin tekrarlarının olacağının sözünü veriyorum” dedi.

Başkan Vidinlioğlu konuşmasının ardından koro şefi Canan Gökmen Pirci’ye, orkestraya ve koroda yer alan kursiyerlere çiçek takdim etti.

Gece çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.

Kastamonu Belediyesi ile Halk Eğitim Merkezi iş birliği çerçevesinde KASMEK’te 23 kurs devam ediyor.