Kastamonu Basınından KSK'ya Tam Destek

Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Yılmaz ve beraberindeki basın mensupları, Kastamonuspor 1966 teknik heyeti ve futbolcuları ziyaret ederek tatlı ikramında bulundu.

  • 570
Kastamonu Basınından KSK'ya Tam Destek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kendi saha ve seyircisi önünde Çine Madranspor’u 2-0 mağlup ederek zirvedeki yürüyüşünü sürdüren Kastamonuspor 1966’ya yarın deplasmanda oynayacağı Batman Petrolspor maçı öncesi Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti destek ve moral ziyareti düzenledi.

Kritik maç öncesi moralleri daha üst seviyeye çekmeyi arzulayan gazeteciler, dünkü antrenmana adeta çıkarma yaptı. Kastamonu Gazeteciler Cemiyet Başkanı Erkan Yılmaz ve beraberindeki basın mensupları, baştan sona izledikleri antreman sonrasında futbolculara tatlı ikramında da bulundular.

“İNŞALLAH SEZON SONUNDA ŞAMPİYONLUĞU BİRLİKTE KUTLARIZ”

Gazeteciler Cemiyeti’nin bu jestinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kastamonuspor 1966 Kulüp Başkanı Mahir Altıkulaç: “Bu ziyaretiniz futbolcularımıza moral oldu. Kastamonu basının desteğini her zaman yanımızda hissediyoruz. Bu desteğin sürmesini istiyoruz. İnşallah sezon sonunda da şampiyonluğu birlikte kutlarız” diye konuştu.

“BURASI BİZİM DEĞİL HEPİMİZİN YUVASI”

Ziyaretlerinden dolayı gazetecilere teşekkür eden teknik direktör Ahmet Duman ise: “Bizleri mutlu ettiniz. Burası bizim değil hepimizin yuvası. Bizler camia olarak hep birlikte çalışmalıyız. Basınından taraftarına, teknik heyetinden futbolcusuna kadar hepimiz taşın altına elimizi koymalıyız. Şunu ifade etmek istiyorum, bugüne kadar görev yaptığım yerlerde takımını bu kadar sahiplenen ve gazetelerinde takıma bu kadar yer ayıran gazeteciler görmedim. Bu ziyaretiniz bize moral oldu, çok teşekkür ederiz” dedi

“ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPMAYA HAZIRIZ”

Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Yılmaz da, teknik heyet ve futbolculara Batman Petrolspor maçı öncesi başarı dileyerek: “Kastamonu basını olarak her zaman Kastamonusporumuzun yanındayız. Hepimizin ortak noktası Kastamonuspor’dur. Bu yıl 2.Lig’e her zamankinden daha çok yaklaşan Kastamonuspor’a daha fazla destek olmalıyız. Bizler bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da üzerimize düşeni yapmaya hazırız” diye konuştu.

(KGC)