Kastamonu Belediyesi, logosunu değiştirdi

Kastamonu Belediyesi Mayıs Ayı Meclis toplantısının ikinci oturumu Belediye Başkanı Op. Dr. Galip Vidinlioğlu başkanlığında gerçekleştirildi.

  • 5615
Kastamonu Belediyesi, logosunu değiştirdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başkan Vidinlioğlu, yapılan çalışma ile Kastamonu Belediyesi’nin logosunda değişiklik yapıldığını ve Kastamonu Belediyesi yazısının önüne T.C. ibaresi ile logonun altına belediyeninin kuruluş yılının eklendiğini belirterek yeni logoyu tanıttı ve hayırlı olmasını temenni etti.

Yapılan oylamada; Milliyetçi Hareket Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi, İYİ Parti ve AK Partili Meclis Üyesi Sinan Savaş tarafından Türkiye Cumhuriyeti Kastamonu Belediyesi olarak anılması, T.C. ibaresinin belediye logosu önünde yer alması teklifi oy birliği ile kabul edilirken AK Partili diğer meclis üyeleri T.C.’li yeni logo için çekimser oy kullandı. AK Partili diğer üyeler oylamada neden çekimser oy kullandığı yönünde ise herhangi bir açıklamada bulunmadı.

Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Partili Üyeler önüne T.C. ibaresi konulan Kastamonu Belediyesi logosunun özelikle belediye binasının üzerine gözle görünür şekilde yazılmasını istedi. CHP ve İYİ Parti’nin teklifi hakkında konuşan Başkan Vidinlioğlu, belediye hizmet binasının dış cephesi için çalışma yaptıklarını, kısa süre sonra çalışmanın tamamlanacağını ve Türkiye Cumhuriyeti ibaresinin yer alacağını kaydetti.