Kastamonu Belediyesi, Sezon Açılışını Yaptı

Kastamonu Belediyesi, dış hizmetler birimleri 2015 yılı sezon açılışını gerçekleştirdi.

  • 554
Kastamonu Belediyesi, Sezon Açılışını Yaptı
TAKİP ET Google News ile Takip Et


KASTAMONU BELEDİYE BAŞKANI TAHSİN BABAŞ; 
“BELEDİYECİLİK, VATANDAŞI MUTLU ETME SANATIDIR”

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü bahçesinde yapılan sezon açılışında konuşan Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, 27 yıllık belediyecilik geçmişi olduğunu belirterek, “Bu süre zarfında hep amacım hizmet oldu. Her zaman şunu söyledim, belediyecilik bir ekip işidir dedim. Gerçekten bunu da hayatımızın her bölümünde görmekteyiz. Belediyecilikte çok işler düşüyor. En önemli şey, insanlarımızın mutlu olmasıdır. Bunun içinde belediyeye, belediye çalışanlarına çok işler düşüyor. Belediyecilik vatandaşı mutlu etme sanatıdır. İnsanlarımız doğuştan, ölümüne kadar her türlü ihtiyaçların belediye tarafından karşılanması lazım. Bunun içinde belediyenin her kurumuyla her işçisiyle, her personeliyle halkına özverili olarak hizmet vermesi lazım. Ben bunu sizlerde görüyorum. Özveriyle çalışıp, hizmet veriyorsunuz. Bunun daha da artarak devam etmesini diliyorum. Bu sezon gene bir sürü projelerimiz var, faaliyetlerimiz var. İnşallah bu sezonda kazasız belasız işlerimizi hep birlikte beraber, hizmet olarak halkımıza yansıtırız” dedi.

“İŞÇİ SAĞLIĞI VE İŞ GÜVENLİĞİ ÖNEMLİ”

Sezon açılışında belediye işçilerine bazı tavsiyelerde bulunan Tahsin Babaş, en önemli işlerin başında işçi sağlığı ve iş güvenliğinin geldiğini ifade ederek, “Özellikle her zaman senelerdir bu konuda uyarırım. Çalışırken önce canınızı koruyun. Bu konuya dikkat edin. Ne kadar güvenlik önemleri alınırsa alınsın sizin bu konuda tutarlı olmanız, kendinizi korumanız lazım. Bunun içinde özverili olarak dikkat edin. Çalışmalarımız sırasında insanlarımızın memnun olmadığı şeyler olabilir. Onlara bu konularda duyarlı davranın, onları uyarın. Çünkü biz şehir içerisinde 105 bin kişiyle beraber çalışıyoruz. Her hareketimizde, insanların yanımızda olduğunu unutmayın. Ona göre davranın.2015 yılı Kastamonu Belediyesi faaliyet sezonunu hem ilimize hem de sizlere hayırlı olmasını diliyor, hepinize saygılar sunuyorum” şeklinde konuştu.

Tahsin Babaş’ın konuşmasının ardından Kur’anı Kerim tilavetinden sonra, dualar eşliğinde kurban kesildi. Kesilen kurbanın ardından Kastamonu Belediyesi, 2015 yılı faaliyet sezonunu açmış oldu.

VEDAT YUNUS İKİZOĞLU (İHA)