Kastamonu Belediyesi'nin Ramazan Sokağı'na yoğun ilgi!

Kastamonu Belediyesi'nin Ramazan ayına özel olarak tarihi Nasrullah Meydanı'na kurduğu Ramazan Sokağı'nda etkinlikler tüm hızıyla sürüyor.

  • 922
Kastamonu Belediyesi'nin Ramazan Sokağı'na yoğun ilgi!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Birbirinden özel etkinliklerin teravih namazının ardından çocuklar ve aileleriyle buluştuğu programlara yoğun ilgi görüyor.

Nasrullah Meydanı sahura kadar canlılığını korurken, Ramazan Sokağı’ndaki stant açan esnaflar satışlardan bir hayli memnun.

Çocuklar ayrılmak istemiyor

Hazırlanan programlar ile unutulmaz bir Ramazan geçiren çocuklar tarihi Nasrullah Meydanı’ndan ayrılmak istemiyor. Karagöz-Hacivat, Masalcı Nine ve birbirinden özel etkinlikler ile çocuklar eğlencede zirve yaparken, ailelerinin eve gitme teklifini ise ‘biraz daha’ diyerek geri çeviriyorlar. Ramazan ayı etkinlikleri çerçevesinde önceki akşam sergilenen semazen gösterisi vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

"Etkinlikler artarak devam edecek"

On bir ayın sultanı Ramazan ayının ilk günü itibariyle Ramazan Sokağı’nda gerçekleştirilen etkinliklerden olumlu dönüşler aldıklarının altını çizen Belediye Başkanı Op. Dr. R. Galip Vidinlioğlu; “Özellikle çocukların mutluluklarına şahit olmak tüm yorgunluğumuzu alıyor. BengüTürk TV’de ilimizin her akşam tanıtımını yapma fırsatı buluyoruz. Geride bıraktığımız 13 gün boyunca tarihi Nasrullah Meydanımızdaki yoğunluk ve canlılık görülmeye değerdi. Ramazan ayı sonuna kadar etkinliklerimiz artarak devam edecek. Birlik ve beraberlik içerisinde etkinliklerimizi sürdüreceğiz” diye konuştu.