Kastamonu'da AK Gençliğin sesi gür çıkıyor

'İlk Oyum AK Parti'ye, ilk Oyum Erdoğan'a' etkinliği kapsamında Kastamonu'da AK Gençliğin sesi gür çıkıyor.

  • 1415
Kastamonu'da AK Gençliğin sesi gür çıkıyor

AK Parti Gençlik Kolları, 81 ilde düzenlenen programlar kapsamında ilimizde de "İlk Oyum AK Parti'ye, ilk Oyum Erdoğan'a" etkinliği gerçekleştiriyor.

Etkinlik kapsamında ilk kez oy kullanacak gençlerle buluşmalar gerçekleştiriliyor.

"İlk oyum AK Parti'ye, İlk Oyum Erdoğan'a" etkinlikleri geçtiğimiz ay Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin 250 gençle buluşmasında başlamıştı. Program kapsamında geçtiğimiz hafta da Abana, Ağlı, Araç, Devrekani, Doğanyurt, İhsangazi, Pınarbaşı, Seydiler, Şenpazar ve Taşköprü ilçelerinde ilk kez oy kullanacak gençlerle buluşmalar gerçekleştirildi.

AK Parti Kastamonu Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Oğuzhan Sayıkoğlu programlarla ilgili yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

"İlk Oyum AK Parti'ye, ilk Oyum Erdoğan'a" programları sadece bir programdan ibaret değildir. Bu programlar, bu etkinlikler kimseyi ayırmadan kucakladığımız, inandığımız, güvendiğimiz Asım'ın nesli, teknofest kuşağı olarak gördüğümüz genç kardeşlerimizin Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a olan sevgisi ve inancının en büyük tezahürüdür. Türkiye Yüzyılı ve 2023 gençlerin yüzyılı olacak, bu gençlik yeni Türkiye'yi inşa edecek, Cumhurbaşkanımız gençlerin lideridir, kendisi de her platformda, her fırsatta gençlere sevgisini ve inandığını dile getiriyor, ilçelerimizde de bu program oldukça verimli ve heyecan dolu bir şekilde gerçekleştiriliyor. Hem merkezde hem ilçelerimizde bu programlara katılan genç kardeşimize şahsım ve teşkilatım adına teşekkür ediyorum."