Kastamonu'da karne heyecanı

Kastamonu'da eğitim-öğretim döneminin sona ermesiyle birlikte 55 bin 560 öğrenci karnesine kavuştu.

  • 1986
Kastamonu'da karne heyecanı

2023-2024 eğitim-öğretim döneminin sona ermesiyle Kastamonu genelindeki 55 bin 560 öğrenci karnesini aldı.

Şehit Uğur Yıldız İlkokulundaki karne törenine katılan Vali Yardımcısı Aydın Ergün ve İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş öğrencilerin sevincine ortak oldu.

Törende öğrenciler tarafından halk oyunu gösterileri yapıldı.

Öğrencilere çeşitli hediyeler veren Vali Yardımcısı Ergün, “2023-2024 yılı eğitim-öğretim yılını başarılı bir şekilde tamamladık. Bunda emeği geçen başta İl Milli Eğitim Müdürümüz olmak üzere tüm İlçe Milli Eğitim Müdürlerimize, okul müdürlerimize ve en önemlisi öğretmenlerimize emekleri için teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimizin iyi bir tatil geçirmelerini diliyorum.” dedi.

“İlimizde 55 bin 560 öğrencimize karnelerini verdik”

Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, “2023-2024 eğitim yılını tamamlamış bulunmaktayız. İlimizde 55 bin 560 öğrencimize karnelerini bugün itibariyle verdik. Çok kıymetli öğretmenlerimize, okul yöneticilerimize bir kez daha teşekkür ediyorum. Bugün itibariyle yoğun tempolu bir süreçten sonra öğrencilerimiz yaz tatiline giriyor. Tatili iyi bir şekilde değerlendirmelerini ve bolca kitap okumalarını tavsiye ediyoruz. Ayrıca aile büyükleriyle eğlenceli ve öğretici vakitler geçirmelerini istiyor, bizlere her zaman destek veren ailelerimize de teşekkür ediyoruz. Başta bu tür faaliyetleri yapmamıza destek olan Sayın Valimize çok teşekkür ediyoruz. Onun liderliğinde Kastamonu eğitim ailesi olarak tüm ülkeye örnek teşkil edecek projeler de hayata geçiriyoruz. Bu projelerin de tabii ki yaygınlaştırılmasında basınımızın da çok önemli rolleri var. Aynı zamanda da bizim bu tür aktivitelerin güzelliklerin paylaşılmasındaki desteklerinden dolayı kıymetli basın mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum.” ifadelerini kullandı.