Kastamonu'daki önemli bir iddiayı gündeme getirdi

CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu'nun 12. Birleşiminde Kastamonu'daki önemli bir iddiayı gündeme getirdi.

  • 2415
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kastamonu'daki önemli bir iddiayı gündeme getirdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi Üyesi ve Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu’nun 12. Birleşiminde Kastamonu’daki önemli bir iddiayı gündeme getirdi.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde görev yapan bir personelin aracında uyuşturucu madde yakalanıp yakalanmadığını ve halen bu personelin kurumda çalışmaya devam edip etmediğini Bakan Derya Yanık’a soran Milletvekili Hasan Baltacı şunları söyledi;

“Ülkemizde uyuşturucu kullanımı ne yazık ki son 10 yılda yüzde 189 artmıştır, Kastamonu’da da artmaktadır. İktidara soruyorum; Kastamonu Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde teknisyen yardımcısı kadrosunda işe başlayan, il müdürlüğü makam şoförlüğü görevi de yapmış bir kurum personeli hakkında; otomobilinde 500 adete yakın uyuşturucu ilaç bulundurduğu için Kastamonu Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından tutanak tutulmuş mudur? Kastamonu Valiliği tarafından bu konuda muhakkik ataması yapılmış mıdır? Muhakkik raporuna göre herhangi bir cezai işlem uygulanmış mıdır? Bu şahısla ilgili savcılığa suç duyurusu mevcut mudur? En önemlisi bu şahsın il müdürlüğü bünyesinde halen görevine devam etmesine göz yumulmakta mıdır?”