'Kastamonu için hayallerimiz büyük'

MHP Kastamonu Belediye Başkan adayı Aydın, 'Kastamonu'da huzurlu seçim yürütmek ve belediyeyi kazanmak istiyoruz. Kastamonu için hayallerimiz büyük.' dedi.

  • 988
'Kastamonu için hayallerimiz büyük'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kastamonu İl Başkanlığı, basın mensuplarıyla bir restoranda kahvaltılı toplantı organize etti.

"Kastamonu'da huzurlu seçim yürütmek istiyoruz" diyen Kastamonu Belediye Başkan adayı Yüksel Aydın, "Milliyetçi Hareket Partisi'nden küçük hayallere bağlı bir siyaset kimse beklemesin. İnandığımız değerler üzerinden siyasetimizi yapıyoruz yapmaya da devam edeceğiz. Kimin nasıl bir strateji izlediğini çok net biliyoruz." dedi.

"KASTAMONU İÇİN İKİSİ DE TEHLİKELİ"

Aydın, "Cumhuriyet Halk Partisi seçmeni Hasan Baltacı'yı 8 ay önce milletvekili seçerek Meclis'e göndermiş, parti içinde başka aday mı bulamıyorsunuz? Biz demokrasiye inanıyoruz. Halk milletvekili olarak göndermiş. Kastamonu'nun işi gücü yok bir tarafta sizin Hasan, bir tarafta Hikmet Erbilgin, başka Cumhuriyet Halk Partili yok. Erbilgin, sen Kastamonu'ya yabancısın. Bu arkadaşların ikisi de Kastamonu için çok tehlikeli." diye konuştu.

"NETİCEDE YARIŞIYORUZ"

Aydın, "Milliyetçi Hareket Partisi olarak 59 ilde Cumhur İttifakı'mız var. 22 ilde de adaylarımızı çıkartarak yarışıyoruz. Kastamonu'da bunlardan biri. Süreç içerisinde hassas davranarak Cumhur İttifakı'nın ruhuna uygun hareket edeceğiz. Belediye Başkan adayı olarak Kastamonu insanlarımıza tek tek ulaşarak daha neyi iyi yapabilirizi anlatacağız. Belediyeyi kazanmak istiyoruz. Neticede yarışıyoruz. Onlar bizim biz onların eksikliklerini söyleyeceğiz." diye konuştu.

BABAŞ'I ELEŞTİRDİ

Aydın, AK Parti belediyeciliğini kasdederek, "5 yıl içerisinde ne yaptınız? Proje olarak anlattığınız şeyler zaten belediyenin görevi. Kuzeykent'teki yüksek binaları yaparken altyapıyı kaldırmayacağını, otopark sorununu düşünmediniz mi? Galip Bey bir şey yapmamış, ben anlatacağım neler yapıldığını. Bizim Kastamonu için büyük hayallerimiz var." diye konuştu.

"İLK İŞİMİZ TARIM VE ORMAN BAKANINI ZİYARET ETMEK"

Aydın, "Tarım ve Orman Bakanımızdan çok şey bekliyoruz. Belediyeyi aldıktan sonra ilk işimiz Tarım ve Orman Bakanını ziyaret etmek olacak. Tarımı asla es geçmeyeceğiz. Belediyemizin yapacakları var, devletimizin yapacakları var. Kastamonu'ya istikrar lazım. İnsanımıza değer verecek çalışmalar lazım." diye konuştu.

"ANKARA VE İSTANBUL'A ÖZEL OFİSLER AÇACAĞIZ"

Belediye Başkan adayı Yüksel Aydın şöyle devam etti:

"Belediye Başkanlığı olarak Ankara ve İstanbul'a özel ofisler açacağız. Kastamonulu vatandaşlarımız hastalandığı zaman veya başına bir şey geldiği zaman oralarda danışmanlar kendilerini bekliyor olacak ve bütün ihtiyaçları yerine getirilecek.

Belediyede randevu sistemi olmayacak. Kapıda hiç kimse beklemeyecek. Ben hep sokakta halkın arasında olacağım. Samimi olarak Kastamonu'yu yönetmeye talebim. Kastamonu insanını seviyorum. Büyük hayallerim var. Sıradan Belediye Başkanlığı yapalım, gelelim, gidelim öyle bir derdimiz yok. Sloganımız Kastamonu bizim, Türkiye bizim olacak."

'Kastamonu için hayallerimiz büyük'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kastamonu İl Başkanı Emre Şahin, "İddialı olduğumuz belediyelerde başarıya ulaşağımızdan en ufak bir şüphe duymuyorum. İl merkezinde belediye başkanımız, belediye başkan adayımız ve parti teşkilatımız ile birlikte çalışmalarımıza hız kazandırdık. Niyetimiz 1 Nisan sabahı belediyemizi yine Milliyetçi Hareket Partisi kadroları ile buluşturmak." dedi.

'Kastamonu için hayallerimiz büyük'

Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, "Yaşanan son altı seçimin beşinde Milliyetçi Hareket Partisi var. Kalede üç hilalı dalgalandırmıştık. Dalgalandırmaya devam edeceğiz. Kastamonu'nun her ilçesinde iddialıyız. Bu dönem itibariyle partimizin adayı Yüksel Aydın'dır. İnşallah hep birlikte zafere ulaşacağız. Siyasette 24 saat uzun bir süredir. Siyasetin giriş kapısı vardır ancak çıkış kapısı yoktur. 43 senedir bu hareketin içerisindeyim. Küslük, dargınlık, umutsuzluğa kapılmak bizde hiç yoktur. Rahmetli başbuğumuzdan ve liderimizden bunu gördük. İnanıyorum ki 31 Mart'ta tekrar zafere ulaşacağız." dedi.

Toplantıya, Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, Belediye Başkan adayı Yüksel Aydın, İl Başkanı Emre Şahin, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Kapulu ve parti teşkilatı üyeleri katıldı.